Dolar

32,4888

Euro

34,9195

Altın

2.435,00

Bist

9.716,77

“Milletimiz için attığımız her adımın farkında ve arkasındayız”

Kazancı Holding CEO’su Cemil Kazancı, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını belirterek, “Ülkemiz ve milletimiz için attığımız her adımın farkında ve arkasındayız. Giresun halkının yanında olabilmek adına, sembolik olarak mezattaki bir kasa balık satın alınmıştır' dedi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-02 20:15:15

“Milletimiz için attığımız her adımın farkında ve arkasındayız”

Türkiye'nin en köklü enerji şirketlerinden Kazancı Holding CEO'su  Cemil Kazancı, önceki gün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Su Ürünleri Av Sezonu açılışında, Giresun'da yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşların yanında olabilmek amacıyla düzenlenen balık mezatında 1,7 milyon liraya sembolik olarak bir kasa balık satın aldı.

 Görevimizi yapmak için hazırız

Kazancı Holding CEO'su Cemil Kazancı, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını belirterek, “Ülkemiz ve milletimiz için attığımız her adımın farkında ve arkasındayız. Giresun halkının yanında olabilmek adına, sembolik olarak mezattaki bir kasa balık satın alınmıştır. Önemli olan böyle bir vesile ile Giresun halkının yaralarını sarmak ve halkımızın yanında olmaktır. Bu yöreye hizmet eden Aksa grubu olarak sadece enerji üretimiyle ülkemize hizmet etmekle yetinmiyoruz. Spordan sanata, sağlıktan eğitime ihtiyaç olan her alanda halkımızı desteklemeyi temel görevimiz olarak görüyoruz. Gerek covid-19 salgını, gerekse Elâzığ depremi gibi Giresun sel felaketinde de halkımızın da yanında olduk. Ülkemizin yaralarının sarılmasında bulunduğumuz katkının onur ve gururunu yaşıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

Haber Ara