Dolar

32,3776

Euro

35,0243

Altın

2.335,12

Bist

9.079,97

'Millete ne söz verdiysek yapacağız'

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, 'Millete ne söz verdiysek yapacağız ve önümüzdeki 100 gün bunları planlıyoruz' açıklamasında bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-12 17:11:53

'Millete ne söz verdiysek yapacağız'

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Millete ne söz verdiysek yapacağız ve önümüzdeki 100 gün bunları planlıyoruz. Projelerimiz, hangi proje ne zaman bitirilecek, yapacağımız reformlar, verdiğimiz sözler, vaatlerin gerçekleşmesi, bunları planlıyoruz, takvimliyoruz" dedi.

Yalçın Akdoğan, AK Parti Etimesgut ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim sürecinde gayret gösteren partililere teşekkür etti.

AK Parti'nin 7 Haziran'dan sonra hep doğru olanı yaptığını ifade eden Akdoğan, şunları söyledi:

"AK Parti, hükümet kurma sürecinde hep iyi niyetli elini uzattı. 'Asla AK Parti ile hükümet kurmayız' diyenlere bile gitti. Onları bile dinledi. Saldırılar yapıldığında da AK Parti süreci çok iyi yönetti. AK Parti'nin seçmeni dinlemesi, ona göre beyanname hazırlaması, ona göre reformalar, vaatler, projeler hazırlaması... Bunlar hep AK Parti'nin oyunu tekrar geri kazanmasına sebep oldu. AK Parti hep doğru olanı yaptı. Muhalefet yanlışta ısrar etti ve yanlışta ısrar edenler, hep hayır diyenler, ilk günden devleti katil ilan edenler kaybetti. Ama millet kaybetmedi, AK Parti'ye oy vermeyen insanlar da kaybetmedi. Biz onları kucaklamaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Onları anlamaya çalışmak çok önemli."

Seçimlerden çıkarılacak bir mesajın da uzlaşı kültürünün geliştirmesi olduğuna dikkati çeken Akdoğan, her partinin milli meselelerde bir araya gelmesini, konuşmasını, ortak tavır takınmayı ve sorumlu davranmasını bilmesi gerektiğini vurguladı.

Akdoğan, milletin istikrardan yana tavır takındığını vurgulayarak, "Millete ne söz verdiysek yapacağız ve önümüzdeki 100 gün bunları planlıyoruz. Projelerimiz, hangi proje ne zaman bitirilecek, yapacağımız reformlar, verdiğimiz sözler, vaatlerin gerçekleşmesi bunları planlıyoruz, takvimliyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bunları gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz" dedi. 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara