Dolar

32,3817

Euro

35,0379

Altın

2.326,97

Bist

9.142,40

Milano'da Erdoğan karşıtı pankart astılar

İtalya'nın Milano kentinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı bir pankart asıldığı bildirildi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 00:16:45

Milano'da Erdoğan karşıtı pankart astılar

Uluslararası arenada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik karşıtlık ciddi boyutta artmaya başladı. Son olarak İtalya'nın Milano kentinde yapılan Milano Moda Haftası'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı bir pankart asıldı.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre; Aşağıda fotoğrafını verdiğimiz büyük pankart İtalya'nın Milano kentinden... Macao adlı mekan…Özellikle çağdaş İtalyan gençlerinin yoğun olarak ziyaretçisi olduğu bir sosyal merkez. 17-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen, Milano Moda Haftası kapsamında defileler düzenleniyor. Ve  Damir Doma defilesi sonrası, defileye ev sahipliği yapan Macao yönetimi bir pankart asıyor. Üzerinde İngilizce, “Milano Moda Haftası, Erdoğan'ın faşist hükümetine karşı direnişi destekliyor” yazıyor. Evet, bir dönem Mussolini faşizminde boğulmuş İtalya'dan yükseliyor bu ses... 

Milano Moda Haftası yöneticileri kendilerinden habersiz asılan o pankartı önce indirmek istiyor. Ve balkonda korumalarla bir arbede de yaşanıyor.Tartışmalar sonunda, gençlerin direnmesiyle o pankart orada kalıyor. Pankartın asılma gerekçesinin; Türkiye'de LGBTİ'ye, muhaliflere ve Kürtlere uygulanan baskı olduğu öğrenildi.

İŞTE MİLANO'DAN ERDOĞAN'I PROTESTO KARELERİ:

erdogan_1

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara