Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

Mihaylov: Moskova bir kez daha Ermenistan’ın iki yüzlülüğüne ikna oldu

Uluslararası Rus güvenlik uzmanı Mihaylov, Moskova’nın bir kez daha Ermenistan’ın ikiyüzlülüğüne ikna olduğunu belirterek,'Erivan, Karabağ'ı kaybediyor ve yeni kurtarıcılara ihtiyacı var. Ermeniler, özellikle NATO'dan yardım bekleyecek bir yerleri olmadığını anlamıyorlar” dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-22 11:25:19

Mihaylov: Moskova bir kez daha Ermenistan’ın iki yüzlülüğüne ikna oldu

Uluslararası Rus güvenlik uzmanı Yevgeniy Mihaylov, Moskova'nın bir kez daha Ermenistan'ın ikiyüzlülüğüne ikna olduğunu belirterek, "Erivan Karabağ'ı kaybediyor ve yeni kurtarıcılara ihtiyacı var. Ermeniler, özellikle NATO'dan yardım bekleyecek bir yerleri olmadığını anlamıyorlar” dedi.

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'daki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyon başarılı bir şekilde sürerken, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a Rusya'dan tepkiler giderek artmaya başladı.

Rus güvenlik uzmanı Yevgeniy Mihaylov yaptığı açıklamada, “Ermenistan uzun zamandır Rus karşıtı bir politika izliyor. Kadınların erkeklerden daha iyi savaştığı bu küçük ama askerileştirilmiş ülkenin Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan'nın, NATO ile müzakere etmek için Brüksel'i ziyaret etmesi şaşırtıcı değil” dedi.

Azvision.az'ın haberine göre, Sarkisyan'ın Brüksel ziyaretini değerlendiren Mihaylov, bu ziyaretin sadece Ermenistan'ın Moskova karşısındaki tarihi ortağına ihanetinin yanı sıra Rusya ile ilişkileri kötüleştirmek için alınan önlemlerin bir devamı olduğuna inanıyor.

Rus güvenlik uzmanı Yevgeniy Mihaylov, "Erivan Karabağ'ı kaybediyor ve yeni kurtarıcılara ihtiyacı var. Ermeniler, özellikle NATO'dan yardım bekleyecek bir yerleri olmadığını anlamıyorlar. Öte yandan Kafkasya'daki büyük savaşın olası gerçek çıkarları ortaya çıkıyor. Erivan'ın manevi destekten başka bir şey alamayacağını düşünüyorum” diyerek şunları söyledi:
"Batı, savaşta tam bir kaosun olduğu bir yere gelmeyi seviyor. Mevcut durumda Azerbaycan, 21. yüzyılda NATO ülkelerinin hazır olmadığı savaş düzeyini gösteriyor: "Üstelik bu askeri bloğun lider ordusu Türkiye'ye ait, yani Erivan'ın güveneceği hiçbir şey yok."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara