Dolar

32,4951

Euro

34,9419

Altın

2.430,00

Bist

9.789,54

Midyat'ta şehit olan kadın polis 6 aylık hamileydi

Midyat'ta şehit olan polislerimizin ikisinin de kadın ve birinin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 16:55:09

Midyat'ta şehit olan kadın polis 6 aylık hamileydi

Mardin'in Midyat ilçesindeki saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan kadın polis memurunun 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

İHA'nın haberine göre; Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Patlamada ağır yaralanan ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen bir polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Şehidin 8 yıllık polis memuru olduğu da öğrenildi.

EŞİ DE AYNI YERDE YARALANMIŞ

Şehit olan polis memurlarından biri de Nefize Özsoy. Nefize Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy'a acı haber verildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesinde görevli şehit Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy'a acı haberi meslektaşları verdi.

4 YAŞINDA ÇOCUĞU VARDI

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve polis memurları hastaneye giderek Özsoy'a başsağlığı dileğinde bulundu. Özsoy çiftinin, 4 yaşında Elif adında bir kız çocuğu sahibi oldukları öğrenilirken, şehit polisin ailesinin ise Edirne'de yaşadığı bildirildi.

Cumhur Özsoy'un 2015 yılında Midyat'ta PKK'lılarca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda yaralandığı, daha sonra tedavisinin ardından Kırklareli Emniyet Müdürlüğünde göreve başladığı ortaya çıktı.

 

Haber Ara