Dolar

32,5839

Euro

34,7828

Altın

2.509,59

Bist

9.693,46

Midyat'ta kaybolan kız çocuğu

Midyat'ta kaybolan kız çocuğu

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-23 16:58:09

Midyat'ta kaybolan kız çocuğu
- Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Midyat ilçesinde 40 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un bulunması için başlatılan arama çalışmalarının sürdürüleceğini söyledi.

Vali Koçak, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Ecrin ailesini ziyaret etti.

Harmanlı köyünde 39 gün önce kaybolan Tunç'un bulunması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü, gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Koçak, şimdiye kadar yapılan çalışmalarda Ecrin'in izine rastlamadıklarını aktardı.

Ecrin'in bir an önce bulunması için herkesten gayret sarf etmelerini isteyen Koçak, "Bir an önce yavrumuzu bulup, ailesiyle birleştirmek istiyoruz. Devlet olarak bütün imkanlarımızla arama çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

- "Yaşayan ölü gibiyiz"

Baba Bekir Tunç ise kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım talep ettiklerini kaydederek, "Biz 40 gündür yaşayan ölü gibiyiz. Allah için kızımızı bize kavuştursunlar. Biz devletimizden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Anne Nursel Tunç ise 40 gündür kızının hasretiyle yandıklarını söyledi.

Harmanlı Mahallesi'nde 14 Haziran'da bakkala gitmek üzere evden ayrılan Ecrin Tunç'tan haber alınamaması üzerine Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli ve köy korucularından oluşan 200 kişilik ekip, askeri helikopterin desteğiyle bölgede arama çalışmasına başlamış ancak bir sonuç alınamamıştı.

Haber Ara