Dolar

32,3498

Euro

35,1287

Altın

2.302,35

Bist

9.079,97

Microsoft Türkiye Genel Müdür Özmen'e İngiltere'de yeni atama

Microsoft Türkiye Genel Müdür Özmen'e İngiltere'de yeni atama

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 18:07:05

Microsoft Türkiye Genel Müdür Özmen'e İngiltere'de yeni atama
Microsoft Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Tamer Özmen, Microsoft Services İngiltere Genel Müdürlüğüne atandı.

Microsoft Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, Şubat 2010'dan bu yana Microsoft Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Özmen, 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren İngiltere'de, Microsoft UK Services yapılanmasının başına geçecek.

Microsoft Türkiye'nin, 2010 yılından bu yana her yıl pazarın 2 katı ve yılda ortalama yüzde 23 büyümesini sağlayan Özmen, yeni atamayla birlikte uluslararası bilişim dünyasının tepe yönetiminde yer alacak. Özmen, Microsoft İngiltere bünyesinde yenilikçi teknolojiler ve çözümlerden sorumlu 550 kişilik bir beyin takımını yönetecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Microsoft Türkiye takımı olarak 11 bini aşkın iş ortağı ile başarılı bir 5 yıl geçirdiklerini belirterek, "Yetenekli, motivasyonu ve performansı yüksek, seçkin çalışanlardan oluşan Microsoft Türkiye ekibiyle gurur duyuyorum" dedi.

Özmen, 5 yıl içinde bilişim sektörü bulut ve mobil ile bir evrim yaşadıklarını kaydederek, ekip arkadaşlarıyla birlikte birçok başarılı projeyi hayata geçirme fırsatına sahip olduklarını ifade etti.

Gelecek dönemde yönetim kurulu üyeliği görevi dolayısıyla düzenli olarak Türkiye'ye geleceğini aktaran Özmen, "İngiltere ve Türkiye bilişim sektörleri arasında köprü olma misyonunu üstleneceğim. 120 milyar dolarlık İngiltere bilişim pazarı Türk yazılım ve teknoloji şirketleri için önemli fırsatlar barındırıyor. Bu bağlamda, Türk şirketlerini İngiltere pazarına taşımak en büyük hedeflerimden biri olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara