Dolar

32,3794

Euro

35,0563

Altın

2.326,05

Bist

9.108,73

Microsoft Surface Phone sızdırıldı

Microsoft'un akıllı telefonu Surface Phone'un görüntüsü medyaya sızdırıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-30 14:54:29

Microsoft Surface Phone sızdırıldı

Teknolojioku.com'un haberine göre, Uzun süredir Microsoft'un Surface Phone isimli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. İddialara göre şirket, Lumia modellere son verip Surface Phone markası ile akıllı telefon pazarında yer alacak.

Daha önce Surface Phone'a it görsel ve bilgiler sızdırılmıştı. Şimdi yine bu modele ait olduğu iddia edilen bir görsel geldi. Sızan görüntü telefonun dokunmatik özelliğe sahip bir kapağa sahip olduğunu gösteriyor.

2017 yılında tanıtılması beklenen Surface Phone'un iddialı özelliklerle gelmesi bekleniyor. Daha önce sızdırılan bilgilerde telefonun Qualcomm'un gelecek yıl piyasaya süreceği Snapdragon 830 işlemci ve 8GB RAM ile geleceği söylenmişti.  İddialara göre şirket, şık tasarımlı ve yüksek donanımlı Surface Phone ile 2017'ye damgasını vuracak.

Sızdırılan görselde telefon, tıpkı Surface tabletlerde olduğu gibi dokunmatik kılıf içinde resmedilmiş. Telefonun bir USB Type-C portu, üstünde kulaklık jakı ve çift LED flaş özelliği olduğu açıkça görülüyor.

Aşağıda sızdırılan görseli inceleyebilirsiniz.

phone

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara