Dolar

32,5898

Euro

34,7969

Altın

2.416,92

Bist

9.645,02

MHP TBMM Grup Toplantısı (1)

Genel Başkan Bahçeli:- 'Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sitemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır'- 'Zulüm karşısında; ihanet, melanet ve rezaletin kuşattığı bir ortamda tarafsızlık bize göre namussuzluktur'- 'ABD'de kurulan tezgahın acentesi, tamam

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-05 12:20:52

MHP TBMM Grup Toplantısı (1)
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sitemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır." dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hedefte olduğunu, milletin hasım güçlerin saldırısı altında bulunduğunu söyledi.

Ekonomik oyun ve operasyonların devamlı körüklendiğini dile getiren Bahçeli, ABD'de kurulan yanlı, yaftalı ve siyasi mahkemelerde Türkiye'nin yargılandığını vurguladı.

"Buna razı olamayız, buna sessiz kalamayız, kalmayacağız." diyen Bahçeli, "Karanlık ve kaçak bir şahıs, hain ve casus bir suçlu, günlerdir kirli ve aynı zamanda kinli itiraflarıyla ülke kamuoyunu meşgul etmektedir. Türkiye'den nasıl kaçtığı veya nasıl kaçırıldığıyla ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Tarihi dahiler ve kahramanlar kadar alçaklar ve şarlatanlar da yönlendirir sözü bir kez daha anlam ve karşılığını bulmak üzeredir." değerlendirmesini yaptı.

Türkiye'yi yere düşürmek amacıyla yerçekimiyle yarışanların ihanet ve ibret verici iffetsizliklerinin herkesin gözü önünde cereyan ettiğini belirten Bahçeli, "Türkiye, soytarıların ithamıyla değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Aziz milletimiz soysuzların çamuruyla duruşundan ve tarihi vakarından asla vazgeçmeyecektir." diye konuştu.

"Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sistemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Ortada suç yoktur, şarlatan yargılanmasın." demediklerini; suç nerede işlenmişse yargı mercii, yargı sahası, hukuki sınırın orası, bunun da Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyledi.

Bahçeli, "Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye'de geçmeyecektir. FETÖ'cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır. Türkiye düşmanlarının hevesleri kursaklarında kalacaktır. Başka da yol ve çare yoktur. Çünkü Türkiye'nin ayağına kilit, ali menfaatlerine darbe vurulmak için plan üstüne plan yapılmaktadır. Bunun karşısında MHP duyarsız, duygusuz, tarafsız kalmayacaktır. Tarafımız, sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti'dir. Tarafımız, son nefese kadar Türk milletidir." dedi.

- "ABD'ye el de sallasa..."

Bahçeli, şunları kaydetti:

"Zulüm karşısında; ihanet, melanet ve rezaletin kuşattığı bir ortamda tarafsızlık bize göre namussuzluktur. ABD'de kurulan tezgahın acentesi, tamamlayıcısı, selam mangası gibi hareket ederek doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni bir cephe açmak için kollarını sıvayan namertlerdir. İç siyasi hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan, büyük kongreleriyle ilgili tahkimat yapan, dağınıklıklarını iftira siyasetiyle kapatmaya çalışan işgüzar ve işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Topluma söyleyecek bir şeyleri olmayan, geleceğe anlatacak bir fikir ve siyasetleri bulunmayan aymazlar kafilesi gerilim ve gerginliği kurtarıcı olarak gören noktaya savrulmuşlardır. Türkiye'nin kaybetmesine oynayan, bunun için çorak toprak üzerinde ot bitirmeye çalışanlar en acı yenilgiyi tadacaklardır. Bunlara merhamet ise maraz doğuracaktır.

Yorgun siyasetleriyle, ülkeyi karanlık çöllerine çekmeye çalışanlara hoşgörü olur mu? Elbette olmaz, olmayacaktır. Bu ülkede günahkarların bedelini masumlar ödemeyecektir. Gönülden gönüle açılan pencerelerden dolan millet ışığı yürekleri tutuşturup mumdan kuşatmayı Allah'ın izniyle yakıp geçecektir. Zafer Türk milletinindir.

İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD'ye el de sallasa, Haçlıların beşiğinde de sallansa, nihai son kendileri adına utanç verici ve nesillerini bile utandıracak bir kokuşmuşluk olacaktır."

(Sürecek)

Haber Ara