Dolar

32,5451

Euro

34,9313

Altın

2.420,71

Bist

9.722,09

MHP'nin bazi teskilatlari kapatmasi

MHP'nin bazi teskilatlari kapatmasi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-23 14:06:00

MHP'nin bazi teskilatlari kapatmasi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kapatılan il teşkilatlarına ilişkin bir soruyu yanıtlarken, "Onları, sabah programında Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik'e sorun" dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısının çıkışında bir gazetecinin, "Kapatılan il başkanlıklarına dair tartışmalar söz konusu. Neler olduğu merak ediliyor. Sizden doğrusunu alabilir miyiz?" şeklindeki sorusuna, "Onları, sabah programında Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik'e sorun" yanıtını verdi.

Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Zeyrek ve Posta Gazetesi'nden Hakan Çelik, bu sabah CNN Türk televizyonunun yayınında MHP ile ilgili görüşlerini açıklamışlardı.

Zeyrek, "MHP Genel Merkezi, hukukun kendisine tanıdığı bütün olanakları kullanıyor bu olağanüstü kurultayı toplamamak için. Muhaliflerin yeni stratejisine ve mahkemenin alacağı karara bakmak gerekiyor" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Çelik ise "Bir parti içerisinde demokratik bir tartışma ortamı olabilir, lider adayları çıkabilir. Kurultay ve kongrelerde diyebilirler ki 'parti başarılı olamadı, biz adayız, daha iyi bir yere götüreceğiz'. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Buna karşılık mevcut yönetimlerin de bu adayları ya da aday adaylarını eleştirmek, hatta siyasi yollarla zayıf düşürmek gibi bir hakları da vardır. Fakat Türkiye'de bu olmuyor. İş kafa koparmaya, yok etmeye ya da bitirmeye doğru gidiyor" ifadesini kullanmıştı.

Haber Ara