Dolar

32,5109

Euro

34,5807

Altın

2.491,93

Bist

9.548,09

MHP'nin 3 şehirde aday çıkarmamasına AK Parti'den cevap: Biz de bazı şehirlerde fedakarlık yapabiliriz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı konuşmada İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıklamayacağını söyledi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-24 14:26:29

MHP'nin 3 şehirde aday çıkarmamasına AK Parti'den cevap: Biz de bazı şehirlerde fedakarlık yapabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde yapacağı konuşmada AK Parti'nin yerel seçimlerdeki 40 adayını açıklayacak.

Açıklanacak 40 adayın arasında İstanbul, Ankara ve İzmir'in yer alıp, almayacağı büyük merak konusuydu. Habertürk TV'nin özel yayınına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bugün; İstanbul, Ankara ve İzmir adayı açıklanmayacak" ifadelerini kullandı.

Dağ, MHP'nin 3 büyükşehirde aday çıkarmama kararına dikkat çekerek, ''Biz de bazı şehirlerde fedakarlık yapabiliriz'' ifadelerini kullandı.

AK Parti'de İstanbul için TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ankara için Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İzmir için ise Nihat Zeybekci ismi dillendiriliyor.

40 ADAY AÇIKLANACAK

Cummhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bugün AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak.

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir bugünkü yazısında, "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün saat 14.00'te Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin; Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 40 şehrin belediye başkan adayını açıklayacaktı ancak son dakikada bazı adaylarla ilgili pürüzler ve sıkıntılar yaşandı." ifadelerini kullanmıştı.

Haber Ara