Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

'MHP'liler AKP'li Ünal'ın uyarısıyla ret oyu verdi'

CHP'nin 'terör olaylarının nedeninin araştırılması' için verdiği araştırma önergesinin AK Parti-MHP işbirliğiyle reddedilmesine CHP'li Tanal da 'ruh ikizleri' diyerek tepki gösterdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 10:46:37

'MHP'liler AKP'li Ünal'ın uyarısıyla ret oyu verdi'

CHP'nin 'terör olaylarının nedenlerinin araştırmasına yönelik Meclis Araştırması açılması' önerisi Genel Kurul'da CHP'nin önerisine HDP'nin de destek vermesine karşın AK Parti ve MHP'li vekillerin aleyhte oy kullanmaları nedeniyle TBMM'de salt çoğunluk sağlanamadığı için kabul edilmedi.

Meclis Araştırma Komisyonu kurulamazken TBMM de 1 Ekim 2015'e kadar yeniden tatile girdi.

HDP'Lİ BALUKEN: AKP'Lİ ÜNAL UYARDI, MHP'LİLER RET OYU KULLANDI

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken Banu Güven'le Artı Haber'e konuk olarak AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedilen Meclis Araştırma Önergesini değerlendirdi. Baluken, MHP'li milletvekillerinin ilk etapta çekimser kaldığını AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın uyarısıyla ret oyu verdiklerini belirterek Meclis Başkanvekili Şafak Pavey'in ise uzunca bir süre tereddütte kalıp duraksama durumu yaşadığını söyledi.

CHP'Lİ TANAL: RUH İKİZLERİ BELLİ OLDU

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise kararı twitter hesabından değerlendirdi. Tanal, "Terörün araştırılmasında rahatsız olan ruh ikizleri bugün belli oldu: Bunlar AKP ve MHP," diye yazdı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara