Dolar

32,5873

Euro

34,7497

Altın

2.418,28

Bist

9.645,02

MHP lideri Bahçeli Yenikapı'da konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde 9 ilde gerçekleştirdiği mitinglerin sonuncusu olan İstanbul Mitinginde konuştu

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-09 17:26:54

MHP lideri Bahçeli Yenikapı'da konuştu

MHP'nin, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde 9 ilde gerçekleştirdiği mitinglerin sonuncusu olan "İstanbul Mitingi" düzenlendi.

"Devlet için, Cumhuriyet için, Millet için, Türkiye için evet" sloganıyla MHP İstanbul İl Teşkilatı tarafından düzenlenen buluşma için İstanbul'un farklı ilçelerinden metro, Marmaray, vapur ve otobüslerle yola çıkan vatandaşlar, Yenikapı Etkinlik Alanı'na geldi. Yenikapı Metro İstasyonu çıkışlarında ve miting alanının girişlerinde, polis ekipleri güvenlik araması yaptı.

Miting alanındaki vatandaşlar Türkiye, Azerbaycan, Türkmen ve MHP bayrakları, Osmanlı Sancağı ve "evet" yazılı flamaları, müzikler eşliğinde sallıyor. MHP Kocaeli Teşkilatı tarafından getirilen dev Türk Bayrağı, platform önünde vatandaşlar tarafından dalgalandırılıyor. Vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıyor. 

1_160

DEV PANKARTLAR ASILDI

Miting alanına ve çevresine dev Türk bayrakları ile Mustafa Kemal Atatürk, Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli'nin pankartları asıldı.

Görevliler alana gelenlere Türk bayrakları dağıttı. Grupların miting alanına gelişleri devam ediyor.

2_141

Konuşmaların yapılacağı platforma da 100 metrekarelik dev ekranlar yerleştirildi. Yerli ve yabancı basın mensupları için oluşturulan tribünün arkasında hazırlanan bölüme ise 15 Temmuz Şehitleri'nin isimleri yazıldı. Vatandaşların etkinliği rahatlıkla takip etmeleri için meydanın farklı yerlerine de ses kuleleri ve ekranlar yerleştirildi.

3_107

BAHÇELİ YENİKAPI'DA KONUŞTU

MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

Bunların gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor, akılları var almıyor. Nifak dümeni çeviriyorlar. Amaçları tertemiz suyu bulandırmak. Bunlara aldırış etmeden yeminlerimizin gereğini yapıyoruz.

İstanbul'a soruyorum öyle bir cevap veriniz ki sesiniz Bizans'ı zelzele gibi sallayan ecdadımızın duruşu olsun. 

Evet diyorsunuz zaafa sur çekiyorsunuz. Evet diyorsunuz zayıf düşmüş milli bünyeye şuur katıyorsunuz. Evet demek bir adım önde olmaktır. Evet demek birim, iriyim, diriyim demektir.

MHP lideri Devlet Bahçeli Yenikapı mitinginde yaptığı konuşmada CHP, HDP, Kandil ve e 367 Sabih'e olarak bilinen emekli savcıya yüklendi.

MHP NEREDE HALA ANLAMIYOR MUSUNUZ?

MHP nerede? diye soran aymazlar var. Ekranlardan hezeyan saçıyorlar. MHP halkın bağrında hala anlamıyor musunuz? 

MHP,  PKK'nın yanında olamaz diyerek koalisyona taviz vermedik. Bekamız çok ciddi risk altında diyerek sistem sorunu çözülmeli dedik. Vagon denilerek saldırıya geçildi. 

Bizi anlamak istemeyenler zannediyor ki, pes edeceğiz. Bizim bileğimizi bükemezler. Bize diş geçiremezler. 

"TÜRKİYE'DE FİİLİ BİR AÇMAZ VARDI"

Biz Türkiye'de fiili bir açmaz olduğunu açıkladık. Bunun acil olarak düzeltilmesi gerektiğini söyledik. Türkiye kör topal yoluna devam edemezdik. Ortadan ikiye çatlayabilirdik. 

İlimizi sakınmak yani korumak zorundaydık. Hukuk ve anayasayı hakim kılmalıydık. 15 Temmuz'dan sonra bunu gördük mü? 

367 GARABETİNE DESTEK VEREN GAFİL

Bu karmaşa 2007'de başladı. Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğim diyen var ya o zaman bu garabete destek verdi. 

367 garabetine destek veren bu gafil her taşın altından çıktı. Meclis'in önüne set çekti. Sel gitti kum kaldı. Bunlar karanlık kampanyalarına daldı. 

Sistem kilitlendi. 15 Temmuz'da bir felaket yaşadık. İşgalden son anda kurtulduk. Tekfur artıkları, Haçlı devşirmeleri 15 Temmuz'da yeniden saldırdı. Milli ruh ayağa kalktı. İşgali dağıttı. 

"CHP VE HDP SANDIĞA ÇAKILACAKTIR"

Kandil'de caniler mağaralarının başlarına geçeceğini biliyorlar. 

Evet diyenleri denize dökeceğini söyleyen CHP'li vekil, CHP ve HDP sandığa çakılacaktır. 

Şunun şurasında 1 hafta sonra demokrasi dersi vereceğinize inanıyorum. Ben de 'Evet' diyorum. 

15 Temmuz'da 'Hoca' kılığına giren insanlık müsveddesi bu millete ateş emri verdi. 

'16 NİSAN'A KADAR KÂBUS GÖRECEKLER'

Uyku bile haramdır, dünya üzerinde bunlara rahat huzur kalmamıştır, sonları gelmiştir. Bir CHP milletvekili evet diyenleri denize dökmekten bahsetse de bunların alayı 16 Nisan'a kadar kâbus görecek, sonunda sandığın dibine çakılacaktır.

Bir hafta sonra demokrasi hazımsızlarına dersini verecektir. Kaçanları tutup kovalamacılara merak salanları harman gibi savuracak mısınız?
15 Temmuz bir milattır, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türk Milleti'ne yüz yıllardır diş bileyen emperyalistler, 15 Temmuz'da tekrar hücuma geçtiler. Devletimizin çökmesini amaçladılar, milletimizin iradesine ipotek koymak istediler. Sizler destansı mücadele ile tüm dünyaya sadece demokrasi değil aynı zamanda cesaret, irade ve insanlık dersi verdiniz. Ecdadımıza layık bir duruş sergilediniz.

'PENSİLVANYA'YI KALBİNDEN VURACAĞIZ'

15 Temmuz'da başını kaldıranların tekrar doğrulmaması için 16 Nisan fırsattır. 15 Temmuz'da Türklüğün ve Türkiye'nin bekasını hedef alanlara 16 Nisan'da evet demek tarihi görevdir. 16 Nisan'da milletin bekası için evet diyeceğiz, Pensilvanya'yı kalbinden vuracağız. Mili güvenliğimize omuz vermek zorundayız. Irak'ta Suriye'de neler olduğuna bakın. Mazlumlar zalimler tarafından vuruluyor.

Füzeler havalarda uçuşuyor, ülkeler tuzağa düşürülüyor, sınırlar değişiyor. Türkiye asıl hedeftir. Bir olmalıyız, hep birlikte Türkiye'yi müdafa etmeliyiz. Anayasayı hakim kılmalıyız. Yeni darbe, kriz, kaos, işgal planlarına karşı tedbir almalıyız. Kutuplaşma girdabında kaybedecek ortak değerimiz yoktur.

Kılıçdaroğlu saçmalıyormuş, yalan yanlış konuşuyormuş, artık milletimiz hükmünü versin. Sabredin akıbetlerini hep beraber görelim. Milliyetçi Ülkücü hareket üzerinde hesap yapıyorlarmış. Yalancılar boşuna zorlamasın.

Haber Ara