Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

MHP İl Başkanı Avşar'ın Afrin açıklaması

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Afrin harekatıyla ilgili bir açıklama yaparak, herkesin Türk'ün kudretini göreceğini söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-26 16:29:22

MHP İl Başkanı Avşar'ın Afrin açıklaması
MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Afrin harekatıyla ilgili bir açıklama yaparak, herkesin Türk'ün kudretini göreceğini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Afrin harekatına herkesin yürekten destek olduğunu kaydetti. Avşar, "Haklı ve milli mücadelemizde gittiği her yere medeniyet nurları taşıyan kahraman Türk ordusunun başlatmış olduğu Afrin operasyonunda tüm terör örgütlerine Afrin zindan olacaktır. Şanlı ordumuz tarafından hak ettikleri gazaba uğrayacak ve herkes Türk kudretini görecektir. Ancak Milli Mücadele döneminde rastladığımız yerli işbirlikçiler ve taşeronları dün olduğu gibi bugün de halkı sokağa çağırıp provokatif eylemlerde bulunmaktadır. Beyhude çabaları ve son çırpınışlarıdır. Sonları hezimet ve hüsran olacaktır. Türk milleti bu operasyona yürekten sahip çıkmıştır. Yine Nene hatunlar, Karafatmalar, Tomris hatunlar, Yörük analar cephe gerisinde destek oluyorlar" dedi.

"Son nefes ve son damla kana kadar hazırdır"

Tüm ülkücülerin Afrin'e gitmeye hazır olduğunu da belirten Avşar, "Liderimizin dediği gibi ülkücüler Afrin'e gitmeye hazırdır. Bende diyorum ki Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi emrettiği taktirde Malatya sancağı olarak son nefer, son nefes ve son damla kana kadar hazırdır. Allah'ım İslam'ın son kalesi olan vatanımızın kahraman ordusunu muhafaza et ve muzaffer kıl. İslam'ın sancağını yere düşürme ve en kısa zamanda askerlerimiz kazasız belasız ana ocaklarına gönder" diye konuştu.

Haber Ara