Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

MHP'den ihraç edilmişti… Enginyurt Çakıcı'ya önce tepki gösterdi sonra tweetini sildi

MHP'den ihraç edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Enginyurt, Çakıcı'ya sert tepki gösterdiği tweetini kısa süre içinde sildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-18 20:37:19

MHP'den ihraç edilmişti… Enginyurt Çakıcı'ya önce tepki gösterdi sonra tweetini sildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi ve "Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında işaret ettiği Alaattin Çakıcı CHP liderine mektup yazarak, tehdit içerikli ifadelere yer verdi.

Çakıcı'nın "Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?" sözlerine MHP'den ihraç edildikten sonra bağımsız statüsüne düşen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tepki gösterdi.

Twitter'dan "CHP Genel Başkanı'nı sevmeyebilirsiniz, fikirleri sizin için önemsiz olabilir. Lakin hiç kimsenin bir parti genel başkanına ağır hakaret etme hakkı yoktur" diyen Enginyurt, bu paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Enginyurt'un tweeti şöyle:

"CHP Genel Başkanını sevmeyebilirsiniz, fikirleri sizin için önemsiz olabilir. Lakin hiç kimsenin bir parti Genel Başkanına, ağır hakaret etme hakkı yoktur. Eğer buna karşı çıkmazsak, yarın önüne gelen Parti liderlerine hakaret eder. Fikri olan söylesin, kötü söz kimseye yakışmaz."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara