Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

MHP'den Erdoğan'a Bahçeli yanıtı

Erdoğan'ın ''Bahçeli'yi muhattap almayacağım: Şahsıma, ailemle ilgili edep sınırlarını çok aşan ifadeler kullanmıştır'' ifadelerine MHP'den yanıt geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-14 15:53:54

MHP'den Erdoğan'a Bahçeli yanıtı

internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bu ifadelerin Başbakan Davutoğlu'na tesir edip etmediğini görüşme günü göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın bu sözlerinin koalisyon öncesi olmasının koalisyon görüşmelerini etkilemeye yönelik olduğunu söyleyen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

TIPKI CHP'DE OLDUĞU GİBİ MÜDAHALE EDİYOR

Bu lafların tesir edip etmediğini Sayın Davutoğlu geldiğinde göreceğiz. Ama şu da bir gerçek ki, Cumhurbaşkanı tıpkı CHP ile yapılan koalisyon sürecindeki müdahalesi gibi MHP'ye gelmeden önce yine buna benzer bir müdahale yapıyor. Davutoğlu üzerinde br olumsuzluk havası estiriyor.

"Görüşmenin olumu sonucuna istinaden bir umudunuz var mı" diye sorduğumuz Yalçın şunları söyledi:

ÖNCE BİR NİYETİNİ ÖĞRENELİM


Şu anda bir şey söylemem çok zor. Çünkü Davutoğlu'nun ne niyetle geleceğini bilmiyoruz. Şimdi sağda solda bazı şeyler yazılıyor ama bunlardan hareketle cevap veremeyiz. Önce bir gelsin, niyetinin ne olduğunu bir görelim, ona göre bir değerlendirme yaparız.
 

Haber Ara