Dolar

32,4874

Euro

34,6230

Altın

2.474,15

Bist

9.534,08

MHP'den AK Parti'ye geçtiler

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir süre önce MHP'den istifa eden Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat Ak Partiye geçti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-27 14:30:00

MHP'den  AK Parti'ye geçtiler

AA'nın haberine göre, AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Geyve Öğretmenevi'nde düzenlenen tören yaptığı konuşmada, Türkiye'de 7 Haziran'dan bu yana çok şeyin değiştiğini belirterek, "Sizlere şunu söylemek istiyorum, doğru adrestesiniz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli de "Sen ben yok Türkiye var" sloganıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. 

Partiye yeni katılanların 1 Kasım seçiminin memleket meselesi olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Dişli, şöyle devam etti:

"Herkese çok teşekkür ediyorum. Bir oy ne değiştirir demeyelim. Mesele memleket meselesi. Önümüzdeki günlerde katılımlar sürecek. İnşallah AK Parti tek başına iş başına gelecek. Sizler bize ne kadar güçlü destek verirseniz, bizler de sizler için bir şey isterken daha güçlü oluruz. Hükümet yok, Kuramadık. Geçici bir hükümet ile devam ediyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun. 'Aynen kaldığımız yerden projelerimiz devam ediyor' dedi. Bunun için biz bu ülkeye hükümetsizlik yaşatmayacağız. İş dünyası en az 3 yıl önünü göremez ise özel sektörden kimse bahsedemez. Bu ülke uluslararası medya kuruluşlarından yatırım yapılabilir ülke seviyesine geldi. Bunun için çok büyük mücadeleler verdik. Sonunda Türkiye yatırım yapılabilir ülke seviyesine geldi."

Dişli, konuşmasının ardından AK Parti'ye katılan ve aralarında eski MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat'ın da bulunduğu 50 kişiye rozetlerini taktı.

Kolat da AK Parti teşkilatının çalışmalarını gördüğünü belirterek, "Beni de yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda aralarına aldıkları için memnun oldum. Kabul ederlerse yapılacak çalışmaları paylaşacağız. İlk günkü aşkla durmak yok, yola devam diyorum" dedi.

Haber Ara