Dolar

32,3655

Euro

34,9519

Altın

2.325,22

Bist

9.079,97

MHP’de Tuğrul Türkeş isyanı büyüyor

MHP’nin Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, AK Parti’nin bakanlık teklifini kabul eden MHP’li Tuğrul Türkeş için “Türkeş soyadına ve Türklük davasına kaça ihanet ettin?” sözleriyle seslendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-27 12:17:01

MHP’de Tuğrul Türkeş isyanı büyüyor

‘Milyonlarca ülkücü hüzne boğulmuştur'

Türkiye'nin yeni hükümetinin ‘AKP-PKK devşirme ittifakı' olduğunu belirten Çetin,  Türkeş için “Kaçak Saray tarafından Türkeş'in mirasyedi bir evlat olarak kendisini bir kere daha pazarlaması, milyonlarca ülkücüyü hüzne boğmuştur” ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş'u kıskandıracak bir ‘kıvraklık'

AK Parti'nin “MHP'nin içine arka kapıdan sızarak devşirdiği isimden koalisyon sözünü çok önceden almıştır” diyen Çetin, Türkeş'in şu anda AKP Genel Başkan Yardımcısı olan Has Parti'nin eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u kıskandıracak bir ‘kıvraklık' sergilediğini savundu.

“Türkiye bundan önce pek çok siyasi transfere şahit olmuştur ancak Ülkücü Hareket için böylesi bir satışın örneği yoktur” diyen Çetin, şöyle devam etti: “Bugün MHP'yi satanlar, aslında milli bir davadan vazgeçerek gayrı milli cephenin hizmetine girmeyi göze almışlardır. Hele de bu dönekliği gösteren Alparslan Türkeş'in soy ismini taşıyorsa, hem davasına hem de Türkeş ismine ihanet etmiş demektir.”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara