Dolar

32,5043

Euro

34,9521

Altın

2.429,97

Bist

9.803,30

MHP'de Sedat Peker alarmı

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize'de düzenlenecek olan Sedat Peker'in resimleri ile tanıtımı yapılan mitinge gönderme yaparak 'Mitinge giden bizden değildir' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 20:26:47

MHP'de Sedat Peker alarmı

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize'de düzenlenecek olan Sedat Peker'in resimleri ile tanıtımı yapılan "Teröre lanet, şehidine sahip çık" mitingini sert bir şekilde eleştirdi. Mitingin ülkücüler ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirten MHP'li Birben, "Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz. Mitinge giden bizden değildir" ifadelerini kullandı.

"NASIL Kİ, ATEŞLE BARUT, KURTLA KUZU BİR ARADA OLMAZSA…"

Açıklamasında ülkücülerle mafyanın yan yana getirilmeye çalışıldığını belirtip buna karşı çıkan Birben, şunları söyledi:

"Hayat tarzı ve dünya görüşü birbirine taban tabana zıt olan, Ülkücü ve Mafya'cı iki farklı zihniyeti birbirine yakıştırmak, ya gaflet ve dalaletin sonucudur, ya da mazisinde ulvî bir gaye uğrunda asil ve görkemli bir mücadele sergilemiş olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e ihanetin sonucudur.

Nasıl ki, ateşle barut, kurtla kuzu, imanla küfür bir arada bulunamazsa, Ülkücü ile mafyacı da bir arada olmaz. Gaflet, dalalet, hatta hiyanet içinde olanlara hatırlatmak isteriz ki; Mafya'cıdan Ülkücü, Ülkücü'den Mafyacı olmaz."

Haber Ara