Dolar

32,5264

Euro

34,9773

Altın

2.435,59

Bist

9.822,61

MHP'de istifa çatlağı büyüyor

MHP Ferizi İlçe Başkanı ile Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Meclis üyesi istifa etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-03 15:07:54

MHP'de istifa çatlağı büyüyor

Ajansların haberine göre, Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Zekeriya Karadeniz, 1 Kasım seçimlerinde parti oylarındaki düşme nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Meclis üyesi Mehmet Akif Tolun da, MHP'den istifa etti. Dulkadiroğlu Belediye Meclisi'nde MHP'den üye olan Mehmet Akif Tolun, seçimlerin ardından partisinin oy kaybı nedeniyle parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Meral Akşener'in MHP Genel Başkanlığı'na seçilmesi halinde yeniden MHP'ye döneceğini belirten Tolun, şöyle konuştu:

"İlk gün akşam Çanakkale il ve ilçe yönetiminin yaptığı gibi Kahramanmaraş il ve ilçe yönetimlerinin de istifa etmesini beklerdim ama bu tercih kendilerinindir. MHP Genel Kurul yapar, Genel Başkanlığı görevine Meral Akşener hanımefendi gelirse MHP içinde il yönetiminde partime hizmet etmeye devam ederim. Görülen o ki: Her şeye hayırla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğu sürece bu parti bir yere gidemez, genel merkeze tepkimi ortaya koymak için MHP üyeliğimden istifa ediyorum."

 

Haber Ara