Dolar

32,3158

Euro

35,0931

Altın

2.296,68

Bist

9.041,61

Meydan Beşiktaş'ın sahibi Şahin Şeker'in kadın çalışanı darp ettiği anlar

Meydan Beşiktaş'ta kadın çalışanın mal sahibi tarafından darp edildiği görüntüler yayımlandı. Mal sahibinin 'Ben gelince neden ayağa kalkmadınız' dediği iddia edildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-30 10:02:40

Meydan Beşiktaş'ın sahibi Şahin Şeker'in kadın çalışanı darp ettiği anlar

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 'Meydan Beşiktaş'ta çalışan Gaye Akıl isimli kadın,  mal sahibi Şahin Şeker'in kendisine ve bir erkek çalışana şiddet uyguladığını açıkladı ve görüntü yayınladı. Şikayetçi olduğunu açıklayan Akıl, kamuoyundan destek istedi.

Meydan Beşiktaş'ın mal sahibi Şahin Şeker'in, müşterilerin giriş yaptığı bölgede çalışan personellerini 'Ben gelince neden ayağa kalkmadınız' diyerek darbettiği iddia edildi.

Meydan Beşiktaş'ta Dorock XL adına çalışan Gaye Akıl isimli çalışan yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. Mal sahibi tarafından darbedildiğini belirten Akıl, savcılıktan bir dönüş beklediğine vurgu yaptı.

DOROCK XL: MARKAMIZI ALANDAN ÇEKTİK

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in, Beşiktaş Dorock XL markasının kullandığı otopark alanın mal sahibi olduğuna dikkat çekti. Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye Hanımı'ın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir." denildi.

Darbedilen Gaye Akıl da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Küçük bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Yaklaşık 5 yıldır  Dorock XL markasıyla çalışıyorum. Olayın yaşandığı andan itibaren  Dorock XL yönetimi hep yanımda oldu ve sırf bu olaydan dolayı olay gecesi marka adını Meydan Beşiktaş'tan çekti."

Haber Ara