Dolar

32,3237

Euro

35,0903

Altın

2.300,90

Bist

9.075,66

‘Meydan Ardıçlı’dan yabancıya dev satış

Pandemi sürecinde satış faaliyetlerini hızla online’a taşıyarak örnek bir girişim sergileyen ‘Meydan Ardıçlı’, sahip olduğu güçlü dijital altyapısının karşılığını aldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-23 11:42:58

‘Meydan Ardıçlı’dan  yabancıya  dev satış

 Sektörde başlattığı “Yeni Yaşam Dalgası”nı, online ortamda interaktif bir şekilde tanıtarak uluslararası yatrırımcıları harekete geçirdi. Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding'in sektördeki deneyimi ve finansal gücü ile Esenyurt'ta yükselen dev proje, pandemi sürecinde yabancı yatırımcıların radarına girdi. Online satışta en yeni teknolojilerin kullanıldığı, whatsapp uygulamasının da satış sürecine dahil edildiği proje, online ortamda bir yatırım iklimi oluşturdu. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan dev projede, Çin, İran ve Yemen ve Cezayirli yatırımcılar, toplam 80 ticari alanı satın alarak projedeki yerini aldı.

Esenyurt'un önemli bölgesi

Esenyurt'un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen medyan Ardıçlı projesinin sahip olduğu yüksek pirim potansiyelinin yanı sıra; ev, iş, okul ve sosyal yaşamı buluşturduğu donanımıyla her dönemde talepte önde gittiğini vurgulayan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Saniyeler içinde dev satış
“Tüm dünyada pandeminin yarattığı olağanüstü hal durumu, satışlarımızda olumlu açıdan bir olağanüstülük yarattı. Satış faaliyetlerimizi hızla online ortama taşıyarak, yatırımcılarımıza sesimizi daha yüksek tondan duyurabildik. Pandemi nedeniyle yatırımlarını ötelemeyi tercih eden yabancı yatırımcılar, projemizden çok etkilendiler. Yatırımcılarımıza projemizi yerinde inceleme ihtiyacı hissettirmeden, gerçekleştirdiğimiz sunumlar ve canlı yayınlarla, online ortamda satın alma kararı vermelerini sağladık Online satışın kazanımları çok büyük oldu. Ekran karşısından, saniyeler içinde Çin'e, Yemen'e, Cezayir'e, İran'a gittik. Yine saniyeler içinde satış işlemlerimizi tamamladık. ” dedi.

Tamer Özyurt, açıklamasında şunları kaydetti:

“Yeni Yaşam Dalgası”nda izole yaşam
“Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı olarak, 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan dev projemizde, sadece yüksek pirim potansiyeli sunmuyoruz. Bilinen daire büyüklüklerinden farklı olarak 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı seçenek sunuyoruz. Yüzde 75'inin tamamlandığı projemizin sahip olduğu, kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokakları, dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile koronavirüs ile oluşan izole yaşam beklentisine tek başına cevap veriyoruz. Yatırımcılarımızı, iş, okul ve ev arasında yaşamlarını sürdürecekleri bir konutla değil, yaşamın tüm unsurlarını içerisine alan, tamamen izole bir yaşamla buluşturuyoruz.. Hemen tapu, hemen teslim avantajıyla da yatırımcılarımızı güvenli yatırımla tanışıyor. Tüm bu etkenlerin yanı sıra online ortamda en yeni teknolojileri kullanarak sürdürdüğümüz satış faaliyetlerimiz sayesinde, toplam 80 ticari alanımız, Çin, İran ve Yemen ve Cezayirli yatırımcılar tarafından satın alındı.”

545 milyon TL'lik yatırım
Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70'inin satışının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 545 milyon TL'lik yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan proje, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor. İlk etabımızın teslimlerinin tamamlandığı projenin 2'nci etabının yılsonuna doğru, kalan kısmının ise 2021 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sadece kazançlı değil, yaşama konfor katan proje!
Esenyurt'un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını yükselten Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.

Geçmişin nostaljik mimari tasarımı, modern mimariyle birleşti
Esenyurt'ta 2 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris'ten Roma'ya New York'tan İstanbul'a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getiriyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt'un çekim merkezi olarak konumlanan proje, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul'a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandırıyor.

 

Haber Ara