Dolar

32,3646

Euro

34,9562

Altın

2.325,40

Bist

9.079,97

Mevlid-i Nebi Haftası

Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-19 13:04:33

Mevlid-i Nebi Haftası
Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi.

İlçe Müftülüğünce, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda etkinlikler için stant kuruldu. Burada halka Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları, gül ve kandil lokumu hediye edildi.

Çankaya Müftüsü Ali Gülden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yaş grubuna yönelik dini materyallerle halka ulaşmak istediklerini söyledi.

İlçe genelinde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında camilerde düzenleyecekleri programların bugünden itibaren başladığını aktaran Gülden, etkinliklerin 25 Kasım'a kadar devam edeceğini belirtti.

Gülden, "Üniversitelerde, liselerde ve orta öğretim kurumlarında konferans programlarımız, kitap dağıtımlarımız, okul müdürlükleri ile işbirliği içerisinde birtakım etkinliklerimiz olacak. Bu hafta boyunca etkinliklerimiz böyle devam edecek." diye konuştu.



VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara