Dolar

32,3167

Euro

35,0661

Altın

2.308,07

Bist

9.079,97

Metin Feyzioğlu: AK Parti'nin alternatifi yok

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, iktidar partisine alternatif bir parti göremediğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-26 09:39:46

Metin Feyzioğlu: AK Parti'nin alternatifi yok

AA'nın haberine göre; Ödemiş Barosu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesinin düzenlediği Uğur Mumcu'yu anma etkinliğine katılan Feyzioğlu, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerinin yaşandığını savunarak, ''Bu zor günler bize kalıcı başarıları ve toplumsal barışı getirecektir. Bunun için ihtiyacımız olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ayarlarına dönmektir" diye konuştu.

Metin Feyzioğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"TÜRKİYE'NİN ALTERNATİFLERE İHTİYACI VAR"

"Genel seçimlerde bir alternatif ortaya çıkmasını sadece ve sadece hukukun üstünlüğünün sağlanması için zorunlu şart olarak gördüğüm için dile getiriyorum. Eğer alternatifsizlik yerleşirse, bizler gibi zor kaleleri müdafaa ederek umudu canlı tutmaya gayret eden ve bugüne kadar canlı tutan örgütlerin yükü daha da artar. Yani Türkiye'nin iktidar olsun olmasın alternatiflere ihtiyacı vardır."

"İKTİDAR PARTİSİNİN ALTERNATİFİ YOK"

"Türkiye'nin iktidar sorunu kadar muhalefet sorunu vardır. Türkiye'nin çok ama çok ciddi muhalefet sorunu vardır. Halihazırda iktidara alternatif olmayı düşünen bir siyasi partinin varlığına inanmıyorum"

Haber Ara