Dolar

32,5100

Euro

34,8023

Altın

2.428,40

Bist

9.696,26

Meteoroloji uyardı! istanbul'a kar geliyor

Meteoroloji genel müdürlüğü İstanbul için kar tahmini yaptı. 14 Ocak Pazar günü karla karışık yağmur, 15 Ocak Pazartesi günü ise kar yağması bekleniyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-10 11:23:14

Meteoroloji uyardı! istanbul'a kar geliyor

İstanbul'da karın yağacağı tarih Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerinde yer aldı. 14 Ocak Pazar günü karla karışık yağmur, 15 Ocak Pazartesi günü ise kar bekleniyor. Kar yağışı Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da etkili olacak. İç Anadolu Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyor. Geçen yıl bu tarihlerde İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmüştü. Ulaşımda aksaklıklar yaşanırken kar yağışı ve soğuklar hayatı olumsuz etkilemişti.

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte; İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksama, görüş mesafesinde daralma, hava kalitesinde azalma vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haber Ara