Dolar

32,3657

Euro

34,9677

Altın

2.325,64

Bist

9.135,30

Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı

İstanbul'da bugün aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle Meteoroloji'den vatandaşlara uyarı geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-17 08:53:10

Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı

Meteoroloji'den İstanbul'da bugün aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü beklenen sağanak yağış nedeniyle  vatandaşlara uyarı geldi.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii), Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzeyi, Kütahya, Afyonkarahisar, Nevşehir, Niğde ve Kayseri çevreleri ile Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Sakarya çevreleri, Erzurum'un kuzey kesimleri, Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimleri ile güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

 

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara