Dolar

32,6007

Euro

34,8130

Altın

2.501,47

Bist

9.476,89

Meteoroloji'den 5 gün yağış uyarısı!

Meteoroloji'den aktarılan uyarılara göre; gelecek Salı'ya kadar İstanbul başta olmak üzere ülkenin büyük bir bölümünde yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ortalamanın 4-5 derece altında seyredecek.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-17 16:05:20

Meteoroloji'den 5 gün yağış uyarısı!

Ülke genelinde yağışlar devam ederken, yarın İstanbul'da hava genellikle bulutlu ancak yer yer yağmur geçişleri olabileceği belirtildi. Yarın Ankara'da hafif yağmur bekleniyor, İzmir'de ise cuma günü yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan 17-23 Mart haftalık hava durumu tahminine göre; önümüzdeki 5 gün boyunca yurt geneli yağışlı bir havanın etkisi altında olacak.

Son tahminlere göre; yarın Marmara, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yağışlar, Ege ve Akdeniz'in kıyılarında şiddetlenecek.

Perşembe günü hafiflemesi beklenen yağışlar aralıklı olarak salı gününe kadar sürecek.

Bölge bölge son durum raporu

Marmara Bölgesi'nde yağışlar aralıklı olacak. Önümüzdeki günlerde bazı bölgelerde sağanak yağışlar görülebilir. Ege Bölgesi'nde aralıklı yağış, Afyonkarahisar ve Kütahya'da ise sulu kar var.

İç Anadolu Bölgesi'nde ise orta kuvvetli yağan yağmurun sabah kara dönüşmesi bekleniyor.

Akdeniz'de Adana, Kahramanmaraş, Hatay ve Güneydoğu boyunca sağanak geçişleri etkili olacak. Bölgede yağışlar cuma günü hafifleyecek.

Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun genelinde de yağış var. Bölgede hava soğuk; Bolu, Kastamonu arasındaki bazı kesimlere kar da yağıyor. Doğu Anadolu'da; Erzurum, Kars ve Ağrı'da kar, diğer kentlerde yağmur ve sulu kar görülecek.

EwmDZLDXMAUJqp0

Haber Ara