Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

Mesut Yılmaz'ın oğlu ile ilgili açıklama! 'Felç olmak üzereydi'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-18 06:11:18

Mesut Yılmaz'ın oğlu ile ilgili açıklama! 'Felç olmak üzereydi'

Beykoz'daki villasında intihar ettiği belirtilen Mehmet Yavuz Yılmaz ile ilgili, İcra Kurulu Üyesi olduğu Kent Üniversitesi'nden “Yılmaz bir süredir ‘Temporal Lob Epilepsi' hastalığıyla mücadele ediyordu” açıklaması geldi. Üniversitenin verdiği bilgiye göre Yılmaz, felce doğru ilerleyen komplikasyonlar nedeniyle ağır stres altındaydı.

Mesut Yılmaz'ın oğlu M. Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından İstanbul Kent Üniversitesi hastanesinden açıklama yapıldı. Yılmaz'ın bir süredir ‘Temporal Lob Epilepsi' hastalığıyla mücadele ettiği belirtilen açıklamada, “Son dönemde ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı” denildi.

Beykoz'daki evinde şakağından vurulmuş halde bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi Yılmaz'ın ağır bir hastalıktan muzdarip olduğunu açıkladı.

DURUMU AĞIRLAŞMIŞTI

Berna Yılmaz'ın da Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu üniversitenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir "Temporal Lob Epilepsi" hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara