Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı?

Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı? Fenerbahçe Sivasspor karşılaşmasında Mesut Özil'in kadroda olup olmayacağı futbolseverler tarafından merak konusu haline geldi. Mesut Özil'in büyük heyacanı olan Fenerbahçe'de nasıl bir performans sergileyeceği de bekleniyor. İşte merak edilen son dakika Mesut Özil haberleri...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-19 12:30:10

Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig'de 20. haftadaki Sivasspor Fenerbahçe maçı sarı lacivertlilerin en çok merak ettiği müsabakalardan biri konumunda. Mesut Özil'in gelişi sonrasında büyük bir heyecana kapılan sarı lacivertli taraftarlar dünya yıldızının Sivasspor maçında sahada olup olmayacağını şimdiden merakla araştırıyor. Peki ama Mesut Özil Sivasspor Fenerbahçe karşılaşmasında, Fenerbahçe kadrosunda yer alacak mı?

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de Sivasspor Fenerbahçe karşılaşması 21 Ocak 2021 Perşembe günü Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda yapılacak. Mücadeleyi futbol severler Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

Son 4 maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Sivasspor topladığı 23 puanla 11. sırada bulunuyor. Son 5 maçını da kazanarak lider Beşiktaş ile aynı puana sahip olan Fenerbahçe'de averajla 2. sırada yer alıyor. İki takım arasında geçen sezon Kadıköy'de oynanan maçı 2-1, Sivas'da oynanan maçı da 3-1'lik skorlarla Sivasspor galip ayrılmıştı.

Mesut Özil Sivasspor maçına çıkacak mı?

Mesut Özil, Fenerbahçe ile hafta içinde sözleşme imzalayacak. Mesut Özil'in 6 gün kadar karantinada kalacağı için Sivasspor maçına çıkamayacak.

Haber Ara