Dolar

32,3457

Euro

35,0558

Altın

2.310,40

Bist

9.079,97

Mesut Özil ilk hangi maçta oynayacak?

Fenerbahçe'ye transferiyle yerli ve yabancı basının ilgi odağı olan yıldız futbolcunun ikinci yarının ilk maçında sahada olması tahmin ediliyor

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-21 09:20:56

Mesut Özil ilk hangi maçta oynayacak?

Fenerbahçe'nin transferini gerçekleştirdiği Mesut Özil ile ilgili yerli ve yabancı basında haberler ve yankıları devam ederken Özel'in bundan sonra hangi maçta sahaya çıkacağı da merak konusu.
Gerek Fenerbahçe gerekse futbol camiasında Özil'e yönelik övgüler de bitmiş değil. TFF Başkanı Nihat Özdemir de Mesut Özil transferinin Süper Lig'in marka değerini artıracağını söyledi.

Lige doping yapacak

Özdemir, "Mesut, Ligimizin TV'den izlenme oranlarını artıracak. Sadece F.Bahçeliler değil tüm futbolseverler onu seyretmek için statlara gidecekler. Kariyerini burada tamamlayacağı anlaşılıyor. Gençlere de örnek olacak" diye konuştu. Hafta başında çalışmalara başlaması beklenen yıldız futbolcu, daha sonra takımla antrenmanlarda yer alacak. 32 yaşındaki futbolcunun 30 Ocak'ta oynanacak ikinci yarının ilk maçı olan Ç. Rize karşılaşmasıyla ilk maçına çıkacağı tahminlerine yer veriliyor.

Haber Ara