Dolar

32,3395

Euro

35,1257

Altın

2.238,65

Bist

8.772,11

Mesut Özil gençken hangi takımı tutuyordu? Mesut Özil: Derbiye bakıyordum ama takım tutmuyorum.

Mesut Özil gençken hangi takımı tutuyordu? Real Madrid'in Türk kökenli Alman yıldızı Mesut Özil, Türkiye'de sempatizanı olduğu kulübü açıkladı. Gurbetçi futbolcu, çocuk yaşlardan itibaren Fenerbahçe sevgisiyle büyüdüğünü söyledi. Fakat eski ropörtajlarında herhangi bir takımı tutmadığını belirten Özil'in hangi takımlı olduğu merak konusu haline geldi. Peki ama Mesut Özil hangi takımı tutuyor?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-19 14:01:21

Mesut Özil gençken hangi takımı tutuyordu? Mesut Özil: Derbiye bakıyordum ama takım tutmuyorum.

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Arsenal'den ayrılan Mesut Özil'i kadrosuna katmaya hazırlanırken Özil'in yıllar önce vermiş olduğu bir röportajda söyledikleri gündem oldu.Pazar gecesi İstanbul'a gelen 32 yaşındaki Alman futbolcu havaalanındaki ilk sözlerinde, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil gençken hangi takımı tutuyordu?

Mesut Özil 2009 yılında verdiği bir röportajda kendisine Türkiye'de hangi takımı tuttuğu sorusuna; 'Küçükken Türkiye hangi takımı tutuyordun?' sorusuna 'Maçlara bakıyorum, Galatasaray Fernerbahçe, derbiler gibi... Heyecanlı oluyor maçlar ama takım tutmuyorum' şeklinde yanıt veriyor.

Haber Ara