Dolar

32,4313

Euro

34,4492

Altın

2.489,47

Bist

9.679,80

Messi yok. Arda'ya büyük iş düşüyor

Messi'nin yokluğunda Athletic Bilbao deplasmanında Arda ve Neymar'a çok iş düşecek.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-19 22:47:14

Messi yok. Arda'ya büyük iş düşüyor

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Athletic Bilbao'ya konuk olacak Barcelona'da, kart cezalısı Luis Suarez ve sakatlanan Lionel Messi'nin yokluğunda gözler Arda Turan ve Neymar'a çevrildi.

Barcelona'nın "3 dişlisi" olarak adlandırılan forvetteki yıldızları Neymar, Messi ve Suarez'den 2'sinin yokluğunda Arda Turan'ın Athletic Bilbao'ya karşı son lig maçında oynadığı gibi Messi'nin yerini alması bekleniyor.

"Messi düzeyinde olmasa da değerli bir alternatif"

İspanyol gazeteleri "Arda, Messi'nin boşluğunu doldurur mu?" sorusuna cevap ararken, Marca gazetesinde yapılan yorumda "Arda, FIFA Altın Top sahibi Messi'nin düzeyinde olmasa da onun yerine geçebilecek çok değerli bir alternatif" denildi. Barcelona'da bu zamana kadar forma giydiği 4 maçta 4 farklı pozisyonda oynatılan Arda'nın, sadece 2 kez forvet olarak görev aldığı hatırlatıldı.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin Arda'yı orta sahanın ortasında oynatmak istemesine rağmen Kral Kupası maçında Türk futbolcuyu yine Messi'nin yerinde oynatabileceği yorumları yapıldı. Barcelona'nın bu sezon en golcü ikinci futbolcusu olan Neymar'ın ve "çözüm" olarak gösterilen Arda'nın Athletic Bilbao maçında öne çıkacak isimler olacakları ifade edildi.

Athletic Bilbao ile Barcelona arasında yarın oynanacak İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçı TSİ 22.00'da başlayacak.

Haber Ara