Dolar

32,3776

Euro

35,0243

Altın

2.335,12

Bist

9.079,97

Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor maçına hazırlanıyor

Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor maçına hazırlanıyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-21 18:41:50

Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor maçına hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Gaziantepspor maçını kazanmaları halinde çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirdiği idmanı izleyen Kahramanlı, AA muhabirine, geçen sezon başarılı olan ve oturmuş bir kadroya sahip olduklarını kaydetti.

Takımın iyi mücadele etmesine rağmen şanssızlıklar nedeniyle şu an ligde hak etmediği sırada olduğunu belirten Kahramanlı, Trabzonspor galibiyetiyle öz güvenlerinin yerine geldiğini anlattı. Kahramanlı, artık önlerine bakarak, ligde hak ettikleri konuma gelmek için çalışacaklarını vurgulayarak, "Önümüzde çok önemli bir Gaziantepspor maçı var. Bu maçı kazandığımız takdirde çıkışımızı sürdüreceğiz. Takımın morali yerine geldi. Bülent hocamızın da gelişiyle birlikte takım bir hava yakaladı. İnşallah bundan sonraki süreci başarıyla geçeceğiz" dedi.

Öte yandan kırmızı-lacivertli oyuncular, Gaziantepspor maçı hazırlıkları kapsamındaki idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra, çift kale maçta ter döktü. Bülent Korkmaz da sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ligdeki son maçında Trabzonspor'u 3-2 yenerek bu sezonun ilk galibiyetini alan Mersin ekibinde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Bu arada, hastalanan Welliton Morais çalışmaya katılmazken, Brezilyalı oyuncunun hastalığının ciddi olmadığı, Gaziantepspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de aldığı 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 5 puan toplayan Mersin İdmanyurdu, 17. sırada bulunuyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara