Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Mersin'de cami altındaki depo alev alev yandı

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Karyağdı Camii'nde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar camideki halıları kurtarmak için büyük çaba sarf ederken, caminin alt katındaki Kuran kursu ve ahşap ve plastik kasaların bulunduğu depo tamamen yandı. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine ise 112 görevlileri müdahale etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-30 17:29:56

Mersin'de cami altındaki depo alev alev yandı

İlçe merkezine 3 kilometre mesafedeki Koyuncu Mahallesi Karyağdı Camii'nde öğle namazı saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Caminin altındaki ahşap ve plastik limon kasalarının bulunduğu depodan ve yan tarafındaki Kuran kursundan duman yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları sevk edildi. Yangını duyan vatandaşlar ise namaz kılınan üst kattaki yaklaşık 20 bin lira değerindeki halıları, kitapları ve diğer eşyaları kurtarmak için adeta seferber oldu. Bu sırada bazı vatandaşlar dumandan etkilenerek zor anlar yaşadı. Yangının sürmesi üzerine Erdemli Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözlerde bölgeye sevk edildi. Yoğun dumandan etkilenen bir itfaiye erine ise 112 ekibi müdahale etti. İtfaiye eri ambulansa alınarak oksijen verildi.

Yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

Haber Ara