Dolar

32,5701

Euro

34,8819

Altın

2.440,10

Bist

9.645,02

Meral Akşener, Erdoğan’ı telefonla aradı, Ankara'ya dönüyor

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, İdlib'deki gelişmeler sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı ve programını iptal ederek Ankara'ya dönme kararı aldı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-28 00:58:44

Meral Akşener, Erdoğan’ı telefonla aradı, Ankara'ya dönüyor

İYİ Parti'den verilen bilgiye göre Genel Başkan Meral Akşener İdlib'de meydana gelen gelişmelerle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü.

AKŞENER ANKARA'YA DÖNÜYOR

Akşener'in Balıkesir programını iptal ederek, gelişmeleri takip ve değerlendirmek üzere Ankara'ya dönme kararı aldığı kaydedildi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Akşener, ayrıca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk milletinin başı sağolsun. Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib'deki vatan evlatlarımıza saldırısında şehitlerimiz ar. Vatan için şehadete eren kahramanlarımıza Cenabıhak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin" ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU KURMAYLARINI TOPLADI

İdlib'deki gelişmeler üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kurmayları ile Genel Merkez'de toplantı yaptığı bildirildi. CHP'de yarın da olağanüstü MYK toplantısı yapılması bekleniyor.

BAHÇELİ GENEL MERKEZDE GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte Genel Merkez'de toplantı halinde olduğu ve gelişmeleri değerlendirdiği kaydedildi.

 

Haber Ara