Dolar

32,6016

Euro

34,7997

Altın

2.497,68

Bist

9.481,20

Meral Akşener'den Latif Erdoğan ve Didem Arslan'a beddua

Geçtiğimiz gün geç saatlere kadar CNN Türk canlı yayınında konuk olan Latif Erdoğan'ın, Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarını tekrarlaması ve kaynağını söylemesi üzerine Akşener, Twitter'dan Erdoğan ve program moderatörü Didem Arslan'a beddua etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-09 09:48:35

Meral Akşener'den Latif Erdoğan ve Didem Arslan'a beddua

MHP'nin 'FETÖ' tarafından desteklendiği iddia edilen muhalif isimlerinden Meral Akşener, CNN Türk canlı yayınında kendisine yönelik 'Kaseti var' iddialarının yeniden dillendirilmesi üzerine, programın sunucusu Didem Arslan ve konuklara Twitter'dan beddua etti. Didem Arslan'ın moderatörlüğünü yaptığı programda İsmail Saymaz ve Nevzat Çiçek'in sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın daha önce A Haber'de dile getirdiği iddiaları tekrarlaması tansiyonu yükseltti.

Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında MHP'li muhaliflerden Meral Akşener'e ilişkin kaset iddialarını tekrar gündeme getirdi. Akşener de bunun üzerinde mikro blog sitesi Twitter'dan çok sert bir açıklama yaparak, Latif Erdoğan ile programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi.

Akşener Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Didem Arslan, programınızda hem haysiyet hem itibar cellatlığı yapıyorsunuz sizi esefle kınıyorum. Kemalettin Özdemir'le hiç bir dostluğum ve irtibatım yoktur. Derhal düzeltin. Aksi takdirde yargıya taşıyacağım. Şerefsiz bir terör örgütünün şerefsiz itirafçılarına haysiyet cellatlığı yaptırıyorsunuz. Allah'ın laneti hepinizin üstüne olsun."

Akşener'in açıklamasının ve bedduasının ardından program moderatörü Didem Arslan'ın Latif Erdoğan'dan "Siz de Meral Hanım'dan özür dileyin..." talebine karşılık Erdoğan, "Ben kendisinden özür dilemeyeceğim ama benden özür dilerse kabul ederim" ifadelerini kullandı. Ardından "Ben de Allah'ın laneti kendisinin üzerine olsun diyorum. Eğer Kemalettin Özdemir'i tanımıyorsa neden benim önceki açıklamalarımdan sonra kendisi Kemalettin Özdemir'i arayıp 'Niye böyle yapıyor bunlar?' deme ihtiyacı hisseti?" iddiasında bulunan Latif Erdoğan ile Meral Akşener arasındaki hakaret davası hala sürüyor.

Haber Ara