Dolar

32,5938

Euro

34,7271

Altın

2.497,23

Bist

9.524,59

Merakla beklenen Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

Yayınlamış olduğu dizilerle çok sayıda izleyicisi kitlesine sahip olan ATV, yeni yılın girmesi ile beraber izleyicilerinin karşısına yeni bir dizi ile getiriyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 21:56:58

Merakla beklenen Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

Kardeşlerim ismi ile ekranlarda boy gösterecek olan dizinin konusu ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. NGM yapımın üstlendiği dizinin yayın tarihi ise belli oldu. Kardeşlerim dizisini her cumartesi akşamı evlerinizde severek izleyebilecek ve güzel bir vakit geçireceksiniz. Filmin yönetmeni Serkan Birinci'dir. Filmin ilk bölümü ise ekranlara, 20 Şubat Cumartesi günü gelecektir. Filmin yapımcısı ise, Gül Abus Semerci'dir.

 Kardeşlerim Konusu

 Kardeşlerim konusu ise ilginç olaylara sahne olan bir dizidir. Dizinin tanıtımı yapılıp izleyicisinin bilgisine sunulduktan sonra, dizi film şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Dizinin konusu ise dört kardeşin hayatından kesitler sunuyor. Yokluk içerisinde hayat mücadelesi veren kardeşlerin birbirlerine olan bağlılıkları ve sevgileri, etrafına örnek olmaktadır. Her ne pahasına olursa olsun birbirleri ile küsmeyen ve birbirlerine darılmayan kardeşler, hayat mücadelesine sımsıkı sarılmış bir şekilde devam etmektedirler. Birbirlerinin dertleri ile dertlenmekteler ve her zaman birbirlerine destek olmaktadırlar. Birbirlerine sevgi ile bağlı olan ve çıkarsız şekilde birbirlerini seven kardeşler, maddi ve manevi her sıkıntıyı paylaşmaktadırlar. Tam bir aile dizisidir ve örnek teşkil eden bir dizi olarak ekranlara gelecektir.

 Kardeşlerim Oyuncu Kadrosu

 Dizinin karakterleri belli olduktan sonra oyuncu kadrosu da netlik kazandı. Genç ve yetenekli oyuncular ile beraber dizide, usta sinema sanatçıları rol almaktadır. Dizinin başrollerini ise; Halil Özgür Sarı, Fadik Sevin Atasoy, Celil Nalçakan, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu paylaşmaktadırlar. Dağılmış olan ailelerin nasıl ayakta kalabileceğini başarılı genç oyuncular, örnek bir oyunculuk ile dizide sergilemektedirler.

Kardeşlerim oyuncu kadrosu içerisinde yer alan yardımcı oyuncular ise şu isimlerden oluşmaktadır.

l Recep Usta

l Kaan Sevi

l Melis Minkari

l Yazgı Coşkun

l Cüneyt Mete

l Yiğit Koçak

l Su Burcu

l Seyit Yaran

l Damla Su İkizoğlu

gibi isimler yer almaktadır. Kardeşlerim oyuncu kadrosu içerisinde aynı zamanda çocuk oyuncular yer almaktadır. Kardeşlerin yaşadığı yerde bulunan komşular ise figuran oyuncu olarak dizide rol almaktadırlar. Diziye ayrı bir renk katan ve hayatın gerçeklerini sergileyen bu kişiler, halkın tam içerisinde olan insanlardır ve filme ayrı bir hava getirmektedirler. ATV sevilen dizilerine bir yenisini daha ekleyerek, izleyici kitlesini daha da yukarıya çekmeyi bu film ile amaçlamaktadır. Siz de hayatın gerçeklerini bu dizi filmde görecek ve aileniz ile olan ilişkilerinize, dizide yaşanan olaylar ile çeki düzen vereceksiniz. Severek takip edeceğiniz ve müptelası olacağınız kardeşlerim dizisini ATV ekranlarında ailecek izleyebileceksiniz.

Haber Ara