Dolar

32,5734

Euro

34,9828

Altın

2.430,92

Bist

9.754,64

Menfez paşası Zekeriya Kuzu domuzlarla mı kaldı?

15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmek üzere gittikleri Marmaris’ten darbenin püskürtülmesi sonrasında kaçan ve günler sonra saklandığı menfezde yakalanan Zekeriya Kuzu da yargılanıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 16:12:23

Menfez paşası Zekeriya Kuzu domuzlarla mı kaldı?

TİMETURK | ÖZEL HABER

Muğla Marmaris yolunda asfaltın altındaki bir menfezde saklandığı belirlenen ve oradaki görüntüleriyle Erdoğan'a suikast timinin sembolü haline gelen Zekeriya Kuzu'nun 10 günlük kaçışı deşifre oldu.

PAŞA İKEN TERÖRİST OLDU, DOMUZ YUVASINDA 10 GÜN SAKLANDI!

Bugünlerde Menfez Paşası olarak anılan Zekeriya Kuzu'nun 10 gün boyunca saklandığı yerin domuzların uğrak mekanı olduğu ortaya çıktı.

BU AKŞAM YAYINLANACAK

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Sabah Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman'ın görüntülediği 10 günlük firarın ayrıntıları izleyenleri şok edecek.

image004

KORKUDAN İNSANLIK DIŞI DURUMLARA GİRDİLER

Görüntülerde, Menfez paşası Zekeriya Kuzu'nun ve diğer darbecilerin firar günlerinde, korkudan insanlık dışı bir biçimde yaşamak zorunda kaldıkları görülüyor.

Menfez darbecilerinin 10 günlük firarı bu akşam 21.00'da A Haber'de yayınlanan Orhan Sali ile Söz Teması programında olacak.

image005

"BASKI ALTINDAYIM, İFADEMDE KURGU YAPTIM"

Kuzu, dün yargılanmasına başlanan darbeciler arasındaydı. İfadesiyle dünün en çok konuşulan darbecisi olan Kuzu şunları söylemişti:

Polis ifadeyi önüme koydu, imzaladım; baskı altındaydım... Diğer anlattıklarımı ben kurguladım. Genel kültürümden kattığım ve aklımda kalan bazı kırıntılardan anlattığım şeylerdi..."

KUZU'NUN İFADESİ İÇİN TIKLAYINIZ

lş

image002

image003

Haber Ara