Dolar

32,5463

Euro

35,0042

Altın

2.427,41

Bist

9.722,09

Mendil satarken kayboldu

Mendil satan 13 yaşındaki Kemal Ramadan'dan bir haftadır haber alınamıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-10 16:52:51

Mendil satarken kayboldu

AA'nın haberine göre; Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ayvansaray Mahallesi'nde yaşayan 13 yaşındaki Kemal Ramadan'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Demir, aileye sahip çıkacaklarını söyledi.

Demir, çocuğun babası Muhammed Ramadan'in Suriye'deki iç savaşta 2013 yılında hayatını kaybettiğini, ailenin 1 yıl önce İstanbul'a geldiğini anlattı.

Fatih'te bir evde Kemal'in, ablası Esra, ablasının çocukları, ağabeyi Süleyman, annesi İman Ramadan ile yaşadığını belirterek, kanser olan annenin daha sonra Antakya'da hastanede tedavi görmek için evden ayrıldığını dile getirdi.

Mustafa Demir, şunları kaydetti:

"13 yaşındaki Kemal, Balat'ta mendil ve su satarak aileyi geçindirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz pazar akşamından bu yana da kendisinden haber alınamıyor. Polislerle yaptığımız temaslarda, çocuğun herhangi bir kaydına da rastlamadı. Emniyet bu konuda çalışıyor. Durum iç açıcı değil. Çocukların babaları ve amcaları Şam'da bombardımanda şehit olmuş. Kaybolan Kemal, youtube'da bombalama esnasındaki görüntüleri, arkadaşlarıyla da paylaşmış. Şehadete şahitlik etmiş Kemal'in 2 yaş büyük ağabeyi Süleyman travma yaşamış. Şu an kendine gelememiş. Büyük bir dram. Kemal'i arıyoruz. Onun bulunması için seferber oluyoruz."

 

Haber Ara