Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hangi kanalda çalışıyor?

Spiker Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hangi kanalda çalışıyor? Meltem Acet nereli kaç yaşında? 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen Meltem Acet Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuştur. Meltem Acet spikerliği ile ekranların sevilen yüzü olmayı başardı. Meltem Acet nere çalışıyor? Acet şu sıralar Habertürk ekranlarında izleyicinin karşısına çıkıyor. Meltem Acet evli mi? Meltem Acet 14 yıllık eşi Onat Acet ile “anlaşmalı” olarak boşandı. Acet 1 çocuk annesidir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-04 08:51:09

Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hangi kanalda çalışıyor?

Spiker Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hangi kanalda çalışıyor? Meltem Acet nereli kaç yaşında? 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen Meltem Acet  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. Meltem Acet spikerliği ile ekranların sevilen yüzü olmayı başardı. Meltem Acet nere çalışıyor? Acet şu sıralar Habertürk ekranlarında izleyicinin karşısına çıkıyor. Meltem Acet evli mi?  Meltem Acet 14 yıllık eşi Onat Acet ile “anlaşmalı” olarak boşandı. Acet 1 çocuk annesidir. 

Meltem Acet kimdir?

TED Ankara Koleji ardından, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. Bölümü 5. olarak tamamlayan başarılı isim aynı üniversite bünyesinde İşletme Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Aynı okulda araştırma görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmüş, Amerika ve İngiltere'de finans alanında çalışmıştır.

Meltem Acet hangi kanalda çalışıyor?

Fox Tv bünyesinde, üst düzey yöneticilik yapmış, stratejik planlama direktörlüğü ve Reyting Analiz bölümlerini de yönetme gibi görevlerde bulunmuştur. Günümüzde her ne kadar ekran önünde çalışmalarını sürdürsede ekran arkasında ciddi bir tecrübeye sahiptir. A Haber'de Z Raporu, Teve2'de Mola, Artı 1 TV'de Ekonomi Haber Müdürlüğü yapmıştır. Ayrıca, Paranın Nabzı ve Sıradışı adlı programları hazırlayıp sunmuş, TGRT Haber Ekonomi Müdürü olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. En son TGRT'den ayrılan Meltem Acet, Habertürk'e transfer olmuştur. Günümüzde Habertürk ekranlarında Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır. Ayrıca gündüz kuşağında saat başı Manşet programını sunmaktadır.

Meltem Acet nereli kaç yaşında?

1982 yılının Eylül ayında dünyaya gelen Meltem Acet Ankara doğumludur.

Meltem Acet boyu kaç?

Burcu Terazi, boyu 1.68 cm, kilosu ise 52'dir.

Meltem Acet evli mi?

Meltem Acet evli ve 12 yaşında 1 çocuk annesidir. Ancak çok kısa bir süe önce 14 yıllık eşi Onat Acet ile “anlaşmalı” olarak boşandı. Mahkeme sonucunda Onat Acet'in Meltem Acet'e 6 milyon lira manevi tazminat ödemesine karar vermiştir. Ünlü spiker Meltem Acet boşandıktan sonra da eşinin soyadını yani “Acet” soyadını kullanmaya devam edeceğini bildirmiştir.

Haber Ara