Dolar

32,5976

Euro

34,7961

Altın

2.488,42

Bist

9.457,82

Melo'dan Dursun Özbek'e ağır tepki

Felipe Melo, Galatasaray taraftarının 'Dursun Özbek istifa' etiketiyle Instagram'dan paylaştığı 'Dursun Özbek'i istemiyoruz' anlamına gelen fotoğrafı beğendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-20 22:49:53

Melo'dan Dursun Özbek'e ağır tepki

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi nedeniyle son derece öfkeli olan ve dün genç teknik adama destek mesajı atan Felipe Melo, sosyal medyada yine olay yarattı.

"AKLIM ALMIYOR" DEMİŞTİ

Sarı kırmızılı kulübün sezon başında Inter'e sattığı Felipe Melo, dün kendisine ait Twitter hesabından Türkçe yayınladığı mesajda, "3 kupa almış, kulüp tarihine geçmiş bir hoca nasıl gönderilir, hiç aklım almıyor. Güzel insan, iyi kalpli insan yolun açık olsun" ifadesini kullandı.

"DURSUN ÖZBEK'İ İSTEMİYORUZ" PAYLAŞIMINI BEĞENDİ

Ancak, Hamzaoğlu'nun gönderilmesi nedeniyle başkan Dursun Özbek'e öfkelendiği anlaşılan Felipe Melo dün gece sosyal medyada olay yaratan bir olaya imza attı. Brezilyalı futbolcu, bir Galatasaray taraftarının 'Dursun Özbek istifa' etiketiyle Instagram'dan paylaştığı 'Dursun Özbek'i istemiyoruz' anlamına gelen fotoğrafı beğendi.

"BEĞENİ" İŞARETİNİ KALDIRDI

Melo'nun beğenisinin ardından yüzlerce Galatasaray taraftarı aynı hareketi yaptı ve Brezilyalı oyuncuyu öven yorumlar yaptı. Felipe Melo daha sonra bu fotoğraftan 'beğeni' işaretini kaldırdı.

Haber Ara