Dolar

32,5943

Euro

34,7879

Altın

2.497,71

Bist

9.455,83

Melis Sezer kimdir? Melis Sezer'in yaşı, boyu, kilosu, memleketi ve hayatı

Melis Sezer'in hayatı büyük bir merak konusu haline geldi. Survivor yarışmasına katılacağı sosyal medyada duyulduktan sonra, Melis Sezer'in nereli olduğu, kaç yaşında ve hangi okullarda okuduğu araştırılıyor. 'Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi' ünvanını kazanan Sezer 'Türk Milli Tenişçi'dir.. Peki ama Melis Sezer nereli? Melis Sezer evli mi, bekar mı? Melis Sezer kimdir? Melis Sezer'in eşi var mı? Melis Sezer'in boyu kaç cm? Melis Sezer dizilerde oynadı mı? Melis Sezer'in çocukları var mı? Melis Sezer kaç yaşında ve doğum yılı ne? Melis Sezer'in instagram hesabı ne? İşte tarafımıza yöneltilen soruların yanıtları...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-03 11:53:41

Melis Sezer kimdir? Melis Sezer'in yaşı, boyu, kilosu, memleketi ve hayatı

Türk milli tenişçi Melis Sezer son günlerde sıklıkla konuşulan isimler arasında yer alıyor. Survivor yarışmasına katılacak olan Melis Sezer'in hayatını sizler için derledik. Melis Sezer kimdir?

Melis Sezer, 2 Haziran 1993 yılında İzmir'de doğdu. Yıllarca tenisle ilgilendi. Türk milli tenisçidir. 2010 yılında "Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi" ünvanını kazanmıştır.

Melis Sezer kaç doğumlu?

2 Haziran 1993 Melis Sezer nereli?

İzmir Melis Sezer'in boyu kaç?

1,69 m

Melis Sezer'in resmi instagram adresi için TIKLAYINIZ...

Haber Ara