Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Melih Gökçek'ten hakem isyanı

Melih Gökçek, Osmanlıspor-Trabzonspor karşılaşmasının hakemini eleştirdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-27 10:45:05

Melih Gökçek'ten hakem isyanı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Onursal Başkanı olduğu Osmanlıspor'un, Başkent'te Trabzonspor'u 3-1 yendiği mücadele sonrası hakem kararlarına eleştirilerde bulundu.

Radikal'in yer verdiği bilgiye göre; Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Osmanlıspor, konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 yendi. Maçın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sert sözlerle hakemleri eleştirdi.

"KİMSENİN HAKKI YENMESİN"

Osmanlıspor Onursal Başkanı, "Webo'nun golü ofsayt değil. Kaç sefer izledim. Hakem hakemlik yapmadı. 3-1 yendik, ama böyle hakemlik olmaz. Sivasspor maçını hakem hediye etti, oradan gitti iki puanımız. Konya'da aynısı. Haksızlık aldı boyunu gidiyor. Artık bu haksızlıkları toplayıp bir göstermek istiyorum. Bugün Musa'yı attı hakem, haklı. Bu hataları düzeltecek olan Merkez Hakem Kurulu. Hakemin bariz bir golü saymamasını izah etmek mümkün değil. Bugün mağlup da olabilirdik. Yenmemize rağmen söylüyorum ki anlamlı olsun. Kimsenin hakkı yenmesin. Trabzonspor'un da, Galatasaray , Beşiktaş , Osmanlıspor ve Anadolu takımlarının da hakkı yenmesin" ifadelerini kullandı.

10 kişi ile kazanmanın anlamlı olduğunu belirten Gökçek, "3-1 gibi bir skorla Trabzonspor gibi bir takımı yenmek çok önemli. Trabzonspor'a ayrı bir sempatim var, onlara da başarılar diliyorum" dedi.

Haber Ara