Dolar

32,3817

Euro

35,0379

Altın

2.326,97

Bist

9.142,40

Melih Gökçek Erdoğan'dan randevu mu istedi?

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu istediği konuşuluyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-23 11:07:35

Melih Gökçek Erdoğan'dan randevu mu istedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa edecek başkanlar arasında ismini saydığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte 3 başkanın istifa etmemesi günlerdir konuşuluyor.

GÖKÇEK ERDOĞAN'DAN RANDEVU İSTEDİ Mİ?

Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için randevu istediği konuşuluyor. Habertürk Ankara'dan Çimen Çetin'in haberine göre AK Parti MYK toplantısı bugün öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda AK Parti'de istifası istenen belediye başkanları durumunun ele alınması bekleniyor.

BURSA VE BALIKESİR'DEN 'GÖREVE DEVAM' MESAJLARI GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifası istenen belediye başkanlarına ilişkin sözlerinin ardından, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları'ndan 'göreve devam' mesajları gelmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme daha talep ettiği konuşuluyordu. Bu talep doğrultusunda Gökçek'in Erdoğan'la görüşebileceği dile getiriliyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara