Dolar

32,4784

Euro

34,9489

Altın

2.435,96

Bist

9.716,77

Melih Gökçek açıkladı! Kurulacağı iddia edilen partiye katılacak mı?

Melih Gökçek, Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı söylenen partiyle ilgisi olduğu yönündeki iddialar sonrası açıklamada bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-28 16:18:11

Melih Gökçek açıkladı! Kurulacağı iddia edilen partiye katılacak mı?

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun parti kuracağı yönünde iddialar dile getirilirken söz konusu iddialar şu ana dek yalanlanmadı.

Öte yandan bugün bir internet sitesinde eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni oluşumla ilgisi olduğu iddia edildi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Davutoğlu'nun kuracağı söylenen yeni oluşumla ilgisi olduğu iddiası sonrası açıklamada bulundu. Gökçek, söz konusu iddiaları net bir dille yalanladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Melih Gökçek şu ifadeleri kullandı:

Oda TV gezi ile ilgili foyaları ortaya çıkınca çıldırdı, Oda tv'cileri bir telaş aldıki sormayın. Bana ve oğullarıma her gün bir pislik atmayı ihmal etmiyorlar. Her gerçek dışı haber veya hakaret, yalan dolu haberi konusunda dava açıyoruz. Mahkemelerde hesap verecekler.

Bugün de Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı parti ile ilgili zorlama bir haberle beni ilgilendirmişler. Bir ortak arkadaşımızın cenazesinde bulunmamız bizim Davutoğlu ile parti kurduğumuza delil olarak yetmiş (!).

Kamuoyu bilmelidir ki, Ahmet Davutoğlu hareketi ile iğne ucu kadar ilgim yoktur. Belediye başkanlığını bıraktıktan sonra, sn Davutoğlu ile düğün ve cenaze haricinde bir kere bile bir araya gelmedim.

Haber Ara