Dolar

32,5877

Euro

34,8539

Altın

2.496,12

Bist

9.657,76

Melen Su Tema Park fark oluşturacak

Düzce'de büyük turizm atağı için geri sayım Düzce Belediyesi'nin hayata geçireceği tema park projesi Melen Su Tema Park sayesinde Türkiye'nin kavşak noktası ve tabiat harikası Düzce, dünya harikalarıyla buluşuyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-09 11:25:37

Melen Su Tema Park fark oluşturacak
Düzce'de büyük turizm atağı için geri sayım Düzce Belediyesi'nin hayata geçireceği tema park projesi Melen Su Tema Park sayesinde Türkiye'nin kavşak noktası ve tabiat harikası Düzce, dünya harikalarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz aylarda Ar-Ge çalışmalarına başlanan ve zemin etütleri yapılan Melen Su Tema Park için imzalar atıldı. Tema Park için 194 dönümlük arazi tahsis edildi 8 kilometrelik hat boyunca şehrin batı sınırlarını oluşturan Melen Çayı'nın çevresinde rekreasyon alanı olarak kullanılabilecek büyük alanlar, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Melen Su Tema Park projesi ile halkın kullanımına açılacak.

194 dönümlük arazi üzerine, doğanın kucağına inşa edilecek Melen Su Tema Park genişliği, doyumsuz eğlence, macera ve aynı zamanda huzur vadeden tesisleri ile Türkiye'nin ilk tema parkları arasında yerini alacak.

Melen Su Tema Park Bölgede tek olma özelliği taşıyan Melen Su Tema Park ile bölge, yalnızca Düzce'de yaşayan insanlar için değil yerli ve yabancı turistler için yeni bir cazibe merkezine dönüştürülecek. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilecek. Bölge iyileştirme çalışmaları kapsamında tema parkın yanı sıra amfi tiyatro, kafeteryalar, kır düğünü evleri gibi sosyal alanlar ve su sporlarına hizmet etmek amacıyla kapalı yüzme havuzu yer alacak.

Anadolu'nun ve Dünya medeniyetlerinin görkemli eserlerinin tema olarak uygulanacağı Düzcelilerin olduğu kadar bölge halkının ve yerli yabancı tüm turistlerin hizmetinde Antik Anadolu uygarlıkları ve dünyanın yedi kıtasına yayılmış diğer kadim medeniyetlerin sembol niteliğindeki tarihi ve güncel eserleri Melen Su Tema Park'ta harika oyuncaklara Tarih, macera ve doğadan gelen eğlencenin adresi haline gelecek Melen Su Tema Park'ta herkese, her yaşa göre bir aktivite olacak. Geniş oyun alanlarının yanında 7 boyutlu sinema, amfi tiyatro, yürüyüş ve etkinlik parkurları, kapalı ve açık alışveriş ile yeme-içme mekânları da hizmete sunulacak.

Tema Park bünyesinde kurulacak eğlenceli ve eğitici oyuncaklarla ziyaretçiler zamanı unutacak. Özellikle çocuklara yönelik hazırlanmış bölümler ile eğitici atölyeler hayal güçlerini geliştirmeye yetecek de artacak. Rafting'in adresi Düzce'ye gelip de bu sporu yapmadan dönülmez diyenler için hem yapay hem de doğal parkur hazır olacak. Kano, dönme dolap, kollu çember, go-kart, drop tower, taka, gondol, atlıkarınca ve dahası ile görmek, gezmek, eğlenmek, mükemmel zaman geçirmek ve unutulmaz hatıralara yenilerini katmak için Melen Su Tema Park tek adres olacak.

Haber Ara