Dolar

32,5101

Euro

34,7597

Altın

2.502,42

Bist

9.693,46

Melania Trump'dan boşanırsa sınır dışı edilecek

Trump’ın eski politik yardımcısı Manigault Newman, ABD Başkanı'nın boşanmasın diye Slovenya göçmeni olan eşi Melania Trump’ı ‘sınır dışı tehdidi’nde bulunduğunu iddia etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-08-20 08:23:28

Melania Trump'dan boşanırsa sınır dışı edilecek

Amerikan Başkanı Donald Trump'ın kovduğu eski politik yardımcısı Manigault Newman'a göre, Trump eşinin “olağanüstü yetenek” sahibi kişilere özel elit bir program aracılığıyla Amerikan vatandaşlığını kazanmasına yardım etti. Ancak Newman kitabı Unhinged (Dengesiz)'de Trump'ın eşi Melania'nın onu görevdeyken boşaması veya terk etmesi halinde onu anavatanı Slovenya'ya göndermeye çalışacağını iddia etti.

ESKİ MANKEN MELANIA "EINSTEIN VİZESİ" SAHİBİ

44 yaşındaki eski politik yardımcı Trump'ın çevresinden “onunla çok yakın ilişkilere sahip kimseler”in eski model olan Melania'nın Amerikan vatandaşlığını sorguladığını hatta eşine yardım etmek için torpil yaptırdığını konuştuklarını yazdı. Melania “ulusal ve uluslararası alanda uzun süreli takdir kazanmış” olduğunu kanıtlayan kişilere verilen EB-1 vizesi ya da halka arasında “Einstein Vizesi”nin sahibi.

Omarosa Manigault Newman ise kitabında Melania'nın ayrılmak için eşi Donald Trump'ın başkanlık döneminin bitmesini beklediğini ve şayet başkanlık süresi bitmeden Melania kendisiyle bozuşursa Başkan Trump'ın onun vizesini geçersiz kılmak için bir yol bulacağını iddia etti. Newman, Trump'ın kinder bir adam olduğunu da öne sürdü. Bu iddialar ise Twitter'da tartışmaya yol açtı. Bazıları Omarosa'ya inanmadıklarını belirterek Amerikan vatandaşı olduğundan sınırdışı edilemeyeceğini belirtti.

Haber Ara