Dolar

32,3722

Euro

35,0096

Altın

2.323,69

Bist

9.079,97

Melania Trump, 4.5 ay sonra Beyaz Saray’a taşındı

ABD First Lady’si Melania, eşi Donald Trump’ın başkanlık koltuğuna oturmasından 4.5 ay sonra, oğlu Barron’la birlikte Beyaz Saray’a taşındı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-12 12:36:53

Melania Trump, 4.5 ay sonra Beyaz Saray’a taşındı

Selefi Barack Obama'dan 20 Ocak'ta görevi devralan ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki ‘bekarlık günleri' sona erdi. First Lady Melania Trump ve 11 yaşındaki oğulları Barron, dün ‘resmen' Beyaz Saray'a taşındı.

Washington'a taşınmak için Barron'ın New York'taki okulunun tatil olmasını bekleyen Melania Trump, taşınma haberini Twitter'dan duyurdu. Melania Trump, First Lady'lere ait resmi Twitter hesabı FLOTUS'tan yayınladığı mesajında “Yeni evimizde yaratacağımız anılarımız için sabırsızlanıyorum. #Taşınmagünü” diye yazdı ve paylaşımına Beyaz Saray'daki Kırmızı Oda'nın penceresinden görünen Washington Anıtı'nın fotoğrafını ekledi.

Melania Trump'ın Sözcüsü Stephanie Grisham ise Twitter hesabından “Artık resmi! First Lady ve Barron (Washington) DC'ye taşındı! #EvinizeHoşGeldiniz” diye yazdı ve Melania Trump'ın mesajı takipçileriyle yeniden paylaştı.

BARRON TRUMP, 54 YIL SONRA BEYAZ SARAY'DA YAŞAYAN İLK ERKEK ÇOCUK OLACAK

Bu arada Marine One'dan üzerinde ‘The Expert' (Uzman) yazan bir tişörtle inen Barron, 1963'te üç yaşındayken Beyaz Saray'a taşınan John F. Kennedy Jr.'dan sonra Beyaz Saray'da yaşayan ilk erkek çocuk olacak.

First Lady Trump, Barron'un okulu tatil olana kadar New York'taki Trump Tower'da kalmayı tercih etmişti. Melania Trump, yemin töreninin ardından eşiyle Beyaz Saray'a taşınmayan ilk first lady olmuştu. Trump'ın halefi Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, kızlarına yeni okul bulmak için eşinden önce Washington'a taşınmıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara