Dolar

32,5264

Euro

34,7533

Altın

2.492,80

Bist

9.524,59

Mehmet Şimşek'ten önemli 'Vize' açıklaması

Washington'da bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, 'Vize konusunun yakın zamanda çözülmesini bekliyorum' dedi. Şimşek krizin geçiçi bir durum olduğunu ve kısa süre içinde çözüleceğini kaydetti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-12 07:55:03

Mehmet Şimşek'ten önemli 'Vize' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Washington'da dünya ekonomisinin önde gelen isimleri ve yatırımcılarla bir araya geldi.

Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF)-Dünya Bankasının Yıllık Toplantıları kapsamındaki Washington temaslarını sürdürüyor.

IMF'de finansal teknoloji üzerine yapılan seminere katılan Şimşek, ayrıca küresel yatırım yönetim şirketi PIMCO'nun Başkan Yardımcısı Lupin Rahman ve kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un yetkilileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

'KRİZ GEÇİCİ'

Washington'da bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 'Vize konusunun yakın zamanda çözülmesini bekliyorum' dedi. Şimşek krizin geçiçi bir durum olduğunu ve kısa süre içinde çözüleceğini kaydetti.

Şimşek, gün içerisinde ABD Ticaret Odasında düzenlenecek bir etkinlikte konuşacak ve Amerikalı iş adamlarıyla buluşacak.

Temaslarına yarın da devam edecek Şimşek, ikili görüşmelerinin yanı sıra JP Morgan Chase Yatırımcı Semineri'ne ve G20 oturumlarına katılacak.

Haber Ara