Dolar

32,3282

Euro

35,0649

Altın

2.282,13

Bist

8.998,75

Mehdi Uğur Çoban kimdir? Mehdi Uğur Çoban'ın buluşu icadı ne?

Koroanvirüs salgınını bitirecek bir buluşa imza attığını iddia eden Mehdi Uğur Çoban sosyal medya platformlarında gündem oldu. Mehdi Uğur Çoban kimdir? Mehdi Uğur Çoban icadı nedir? Siber Koruma programları geliştirme başkanı olan Mehdi Uğur Çoban'ın kim olduğu şu sıralar sıkça araştırılıyor. Mehdi Uğur Çoban'ın buluşu ne? Mehdi Uğur Çoban iddiasına göre corona salgınına çözüm olacak bir icat yaptığını iddia ediyor. Peki bu doğru mu?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-08 12:31:55

Mehdi Uğur Çoban kimdir? Mehdi Uğur Çoban'ın buluşu icadı ne?

Koroanvirüs salgınını bitirecek bir buluşa imza attığını iddia eden Mehdi Uğur Çoban sosyal medya platformlarında gündem oldu. Mehdi Uğur Çoban kimdir? Mehdi Uğur Çoban icadı nedir? Siber Koruma programları geliştirme başkanı olan Mehdi Uğur Çoban'ın kim olduğu şu sıralar sıkça araştırılıyor.  Mehdi Uğur Çoban'ın buluşu ne? Mehdi Uğur Çoban iddiasına göre corona salgınına çözüm olacak bir icat yaptığını iddia ediyor. Peki bu doğru mu? 

Mehdi Uğur Çoban kimdir?

Mehdi Uğur Çoban 1989 Alaşehir/Manisa'da dünyaya geldi. 13 yaşından itibaren bilgisayar programları geliştirmekteyim. İstanbul Kültür Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim. İstanbul Arel Üniversitesinde yüksek lisans yapmaktayım.

Teknoloji alanında yatırımları olan İstanbul merkezli bir şirket kurdum. Bir çok alanda yazılımlar, mobil uygulamalar ve web siteler geliştirdikten sonra 2019 yılı itibariyle sadece Siber Koruma programları geliştirmeye başladım. Şu anda 9 kişilik bir ekip ile uydu güvenlik sistemleri geliştiriyorum.

Mehdi Uğur Çoban'ın buluşu ne?

Covid-19 laboratuvar ortamında hazırlanmış bir virüstür. Maalesef bunun çözümü mümkün değildir. Aşılar hiç bir işe yaramayacaktır. Çünkü virüs sürekli mutasyona uğramaktadır, daha da uğrayacağına eminim. Virüsü üretenler ve aşısını bulduğunu iddaa edenler DECCAL sisteminin parçasıdır. Halk arasında Dış Mihraklar/Siyonistler/Küreselciler/Siyonizm vb. gibi isimlerle anılmaktadır. Bu bir biyolojik savaş!

Virüsü insan vücüdunda (aşı vb. ile) yok etmek yerine virüsü havada yok etmek gerekir. Bu sayede yeni hastalıklar olmayacaktır. Bunun dışında başka bir çözümü mümkün değildir.

Kendi adımı verdiğim bu formül nedir? Ürettiğim hava tanecileri havada ki TÜM VİRÜSLERE yapışır ve onları havada yok eder.

Nasıl çalışır ?

Her eve/iş yerine "hava temizleme cihazı" vb. gibi cihazlar mı kuracağız?

Çok daha kolay bir yolu var! Sadece rüzgar yollarına/hava dalgalarına (Örn: Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ) ürettiğim hava tanecikleri yönlendirmek yeterli olacaktır. Bu sayede tüm insanlığı bu salgından kurtarmak mümkün.

Haber Ara